Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Evciler köyünde tarlada başlayan yangın, ormanlık alana sıçradı. Yangın ekiplerin karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangın, Bayramiç ilçesi Evciler köyü Tepeler mevkiinde bir tarım arazisinde başladı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin karadan müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
Çanakkale'de Roma dönemine ait 2 bin 500 yıllık geçmişe sahip Atikhisar Kalesi, 2 yıl önce 4 bin 80 hektar alanın küle döndüğü orman yangınlarında siyaha büründü.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında dün 9 kaçak göçmenin hayatını kaybettiği, 25 kaçak göçmenin ise sağ kurtarıldığı bot faciasında kayıp olan 4 yaşındaki çocuk için 2 gündür arama çalışmaları devam ediyor.
Çanakkale'de Küçük Sanayi Sitesi'nde atıkların toplandığı alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
Çanakkale'nin Biga ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldürüp hafriyat alanına gömen tutuklu sanık Fırat Yıldızhan ile olay sırasında yanında bulunan ve cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşinin yargılanmasına devam edildi.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Nusratlı rampalarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Camialan köyü, başlayan kar yağışıyla beyaza büründü.
Yorumlar (0)