Canan Karatay'ın Sırrı: Sivilceleri Yok Eden Mucize Sabun!

Canan Karatay'ın da favorisi olan zeytinyağı sabunu ile tanışın! Cildinizi mermer gibi yapın, sivilcelerden kurtulun ve 10 yaş gençleşin! Binlerce lira vermeye gerek yok. Doğal çözüm burada!

Canan Karatay'ın Sırrı: Sivilceleri Yok Eden Mucize Sabun!

Her alanda olduğu gibi kozmetik alanında da doğal cilt bakım ürünlerinden faydalanmak gerekiyor. Cildin sağlığını korumak, pH dengesini kurmak, sivilce görünümünü azaltmak için farklı pek çok kimyasal ürün kullanılsa da bu sorunların kökten çözümünü yine doğa veriyor. Canan Karatay'a göre bir ürün var ki onu kullandığınızda cildiniz parıl parıl parlıyor, anında gençleştirici etki gösteriyor. O mucize ürünün faydalarını duyanlar kapış kapış alıyor. İşte o ürün...

HEM TÜKETİN HEM SABUNUNU KULLANIN!

Zeytinyağı tüketiminin önemine sıklıkla dikkat çeken Canan Karatay, beslenme alışkanlıklarının yanı sıra cilt sağlığı ile ilgili de tavsiyelerde bulunuyor. Cildin korunması ve dengesi için en önemli ürünün zeytinyağlı sabun olduğuna dikkat çeken Karatay, bu ürünün faydalarını “Zeytinyağı sabunu cildin doğal yağ dengesini koruyan ve cildin nemlenmesini sağlayan en faydalı sabundur.” şeklindeki sözleri ile açıklıyor.

ZEYTİNYAĞI SABUNUNUN CİLDE FAYDALARI

Karatay'ın da sık tavsiye ettiği zeytinyağı sabununun sahiden cilde olumlu pek çok etkisi bulunuyor. Özellikle bu sabunu kullananların ciltlerinde derinlemesine bir temizlik ve parıltı görülebiliyor. Zeytinyağı sabununun olumlu etkileri!

YOĞUN NEMLENDİRME

Doğal zeytinyağı sabunları, kuru ciltleri nemlendirme ve canlandırma amacıyla sıklıkla kullanılıyor. Bu ürün sayesinde ciltteki kuruluğa bağlı pul pul dökülmeler engelleniyor, çatlak ve döküntülü görünüm azaltılıyor.

DERİN TEMİZLİK ETKİSİ

Cildi nemlendirmenin yanı sıra derinlemesine temizlik etkisi de gösteren zeytinyağlı sabun, cilt üzerinde biriken ölü derilerden ve mikroplardan arınmayı sağlıyor. Özellikle nazik bir ipek kese ile ovarak yüzünüzü yıkadığınızda ölü derilerin tümünü atan cilt, çok daha düşük sivilce oluşumu gösteriyor. Cilde nefes aldıran zeytinyağı sabunu, dış etkenlere karşı da etkili koruma sağlıyor.

ANTİOKSİDAN ÖZELLİK

Serbest radikallerin sebep olduğu hücresel hasarı en hızlı şekilde ortadan kaldıran zeytinyağı sabunu, pek çok ünlü isim tarafından da sıklıkla kullanılıyor. Güzelliği ile nam salmış isimlerin bile kullandığı ve cildi gençleştiren bu sabun sayesinde daha dinç bir görünüm de yakalanabiliyor.

HATAY'DAN DÜNYAYA YAYILIYOR!

Anavatanı Hatay olarak görülen doğal zeytinyağı sabunu, özellikle cildi problematik olanlar için kurtarıcı oluyor. Bu ürünü sipariş üzerine Hatay'dan alarak kullanmak ve cildi gençleştirmek mümkün oluyor.

Akneye meyilli ciltler için günde 2 kez kullanıma uygun olan bu ürün sayesinde sivilceli ciltten kurtulmak da mümkün oluyor.

kaynak: Posta

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

KARATAY HOCA: Kışın patlıcan, biber ve domatesten uzak durun!
Yaşam

KARATAY HOCA: Kışın patlıcan, biber ve domatesten uzak durun!

‘Patlıcanı yazın yiyin, kışın eve sokmayın’ ‘Kışın patlıcan, biber ve domatesten uzak durun’ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, 1. Adana Sağlık Festivali’nin davetlilerinden İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı …

Başkan Kotan, İlk Nikahını Kıydı
Yaşam

Başkan Kotan, İlk Nikahını Kıydı

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan göreve gelmesinin ardından ilk nikâhını CHP Konyaaltı Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsmail Koçak ve Aslıhan Karadağ çiftine kıydı.

ASAT’tan Gazipaşa’da yoğun mesai
Yaşam

ASAT’tan Gazipaşa’da yoğun mesai

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASAT) Gazipaşa’da yapımına başladığı 10 bin metre kanalizasyon hattı yapım işinin yüzde 70’i tamamlandı.

Antalya'da ‘Sineksiz yaz’ için ekipler hem sahada hem eğitimde
Yaşam

Antalya'da ‘Sineksiz yaz’ için ekipler hem sahada hem eğitimde

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yıl boyu 1600 personelle haşere ve sinekle mücadele çalışmalarını aralıksız yürütürken, uygulamaların daha verimli olması için 19 ilçede vektörel mücadele eden personele yönelik eğitimler veriyor.

Konyaaltı'nda Gönüllülerden resim sergisi
Yaşam

Konyaaltı'nda Gönüllülerden resim sergisi

Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.

Antalya Bilim Merkezi’nde dünya konuşulacak
Yaşam

Antalya Bilim Merkezi’nde dünya konuşulacak

Antalya Bilim Merkezi, ‘Dünya Günü’ kapsamında Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Güray Doğan’ı öğrencilerle buluşturuyor.