Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Canik'imize ulaşıma yönelik yeni yatırımlar kazandırıyor, ilçemizin ulaşım ağını daha güçlü hale getirmeyi sürdürüyoruz" dedi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ulaşıma yönelik yeni yatırımları ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini ifade etti. Yeni yollar açarak ilçenin ulaşım ağını güçlendirmeyi sürdürdüklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, kırsal mahallelerde beton yol yapım ve yol genişletme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Canik'te güvenli ve konforlu ulaşım için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizde güvenli ve konforlu ulaşım seferberliğimizi hız kesmeden sürdürüyoruz" diye konuştu.
İlçeyi güvenli ve konforlu yollarla donatmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Sandıkçı, "Canik'imize ulaşıma yönelik yeni yatırımlar kazandırıyor, ilçemizin ulaşım ağını daha güçlü hale getirmeyi sürdürüyoruz. Güvenli ve konforlu yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Açtığımız yeni yollarla ilçemizin ulaşım ağını genişletiyoruz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde yol çalışmalarımızı eş zamanlı olarak yürütüyoruz. Ulaşıma yönelik yeni yatırımları ilçemize kazandırmaya, uzun ömürlü, sağlam ve konforlu yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)