Çaycuma'da ÇAYBEL, sokak hayvanları için seri üretime geçti. Daha önce 200 adet ahşap köpek kulübesi üreten şirket, şimdi de bin adet kulübe daha üretecek.
ÇAYBEL, sipariş doğrultusunda Çaycuma’da kurulan sokak hayvanları yaşam alanına yerleştirilmek üzere hazırlanan kulübelerin üretimi iki vardiya halinde sürüyor. Seri üretimle zamanında tamamlanması hedeflenen projede, ÇAYBEL personeli kulübeleri alana hızla naklederek hayvanların daha iyi şartlarda yaşamasına katkı sağlıyor. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yaptığı açıklamada, "Belediyemizin eli kolu olan ÇAYBEL, sadece bizim değil bölgenin de çözüm ortağı haline geldi. İki vardiya çalışan ekip, sokak hayvanları yaşam alanında önemli bir ihtiyacı karşılıyor. 1.000 kulübe siparişi arkadaşlarımızın özverili çalışmasıyla tamamlanıyor." dedi.
ÇAYBEL’in üretim gücüne dikkat çeken Başkan Kantarcı, "Başarılı projeleri, mali yapısı, istihdam kapasitesi ve iş disipliniyle ÇAYBEL tüm belediye şirketlerine örnek oluyor. Haftada 80-100 kulübe üreterek büyük bir operasyonel güç sergiliyor. Kurumsal yapısı ve uygun fiyat politikasıyla piyasanın güvenilir firmaları arasında yer alıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)