Antalya / Finike

CHP Antalya Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Finike’de mevcut Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 2024 yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi. Detaylar haberimizde...

CHP Antalya Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi  oldu

Finike’de aday Geyikçi
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Finike’de mevcut Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 2024 yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi. Yeniden aday gösterilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Mustafa Geyikçi, “Yaptığımız çalışmalarımızın takdir görmesi ile Genel Başkanımız Özgür Özel, MYK Üyelerimiz ve Parti Meclisi’mizin kararı ile yeniden aday gösterilmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Finike Belediye Başkan adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum
Finike’de 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı ile 63 yıl sonra CHP’den seçilerek Finike Belediye Başkanı olan Mustafa Geyikçi, yeniden aday gösterildi. Aday olarak gösterilmesinin ardından bir açıklama yapan Mustafa Geyikçi, şunları söyledi;
“Göreve geldiğim 2019 yılından bu yana yaptığımız çalışmaların takdir görmesi ile bugün yeniden CHP Finike Belediye Başkan adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
İlk olarak 5 yıldır yaptığımız çalışmaların takdir görmesi ile beni yeniden aday gösteren Genel Başkanımız Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize, PM Üyelerimize, Antalya İl Başkanımız Nail Kamacı’ya ve İl Yönetimimize, bugüne kadar desteklerini her zaman yanımda hissettiğim CHP Finike İlçe Başkanımız Uygar Çarban ve İlçe Yöneticilerimiz ile parti üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum.
Ayrıca, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteğini ve takdirini eksik etmeyen, göreve geldiğimiz günden bu yana görüşleri ve önerileriyle bizleri cesaretlendiren Finikeli hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum.
Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda kendimize yol haritası olarak belirlediğimiz dürüstlüğü, şeffaflığı, sosyal belediyeciliği, birliktelik kültürünü yeni dönemde de hiç şaşırmadan sürdüreceğiz.
Her vatandaşımızın huzur bulduğu, kendini güvende hissettiği, yüzünün güldüğü, çevreci yaklaşımdan vazgeçmeyen, doğaya ve her canlıya dost bir Finike için 5 yıl daha çalışacağız.
Hemşehrilerimizin hakkını koruyan, ranta ve talana müsaade etmeyen, kimseyi ayırmadan ve kayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.
Finike’de görev yaptığımız sürece her vatandaşımıza dokunmaya özen gösterdik. Yeni dönemde de hemşehrilerimizin teveccühü ile bir dönem daha Finike’yi yeni umutlarla geleceğe taşımak için görev bekliyoruz.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

Yüksel Stein

3 ay önce / 19.01.2024

Belediye başkanları altyapı yapmayı istemezler. Nedeni ise çukurlar, toz ,çamur,trafik sorunları oluşur. Sayın Başkan yapacam dedi yaptı. Taktir etmek için tekrar seçmeliyizki bitiremediği işlerini tamamlasın. Haydin Finike,liler

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Atay Uslu Antalya'da Hakan Tütüncü Finike'de Cenk Tütüncü ile Eser siyaseti
Yerel Yönetim

Atay Uslu Antalya'da Hakan Tütüncü Finike'de Cenk Tütüncü ile Eser siyaseti

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Finike İlçe Teşkilatı ile birlikte Cumhur İttifakı ve MHP Finike Belediye Başkanı Adayı Cenk Şimşek ve MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. FİNİKENİN GENÇ ADAYI CENK ŞİMŞEK…

Finike Belediyesinde Yine Yeni Yeniden Mustafa Geyikçi!
İş Dünyası

Finike Belediyesinde Yine Yeni Yeniden Mustafa Geyikçi!

Yeniden Finike Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Geyikçi, "Bundan sonra parti gözetmeksizin tüm meclis üyelerimizle birlikte Antalya ve Finike için var gücümüzle çalışacağız, Finike’yi Antalya’nın inci gerdanlığı yapacağız" dedi.

Finike'de seçimi kim kazandı? İşte 2024 Finike seçim sonuçları
Bölgesel

Finike'de seçimi kim kazandı? İşte 2024 Finike seçim sonuçları

Antalya'nın Finike ilçesinde seçim tamamlandı. Peki Alanya'da seçimi kim kazandı? 2024 Finike seçim sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Geyikçi belediye başkanı seçildi.

Finike Belediye Başkan Adayı Geyikçi: "Finike'yi yeni umutlarla geleceğe taşımak için yeniden görev bekliyoruz"
Yerel Yönetim

Finike Belediye Başkan Adayı Geyikçi: "Finike'yi yeni umutlarla geleceğe taşımak için yeniden görev bekliyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Finike’de mevcut Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeniden aday gösterildi.

Finike başkanından 5 yılın özeti
Bölgesel

Finike başkanından 5 yılın özeti

Başkan Finike’nin 5 yılını anlattı

Antalya Finike Hali’nde yeni sezon başladı
İş Dünyası

Antalya Finike Hali’nde yeni sezon başladı

Antalya Finike’de hal sezonunun açılışı dolayısıyla hal esnaflarını ziyaret eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeni sezonun tüm esnaflara hayırlı ve bereketli olmasını diledi