Burdur / Bucak

CHP BUCAKTA SEÇİM YAPILDI İŞTE KADIN VE GENÇLİK KOLLARI LİSTELERİ

Parti binası toplantı salonunda başlayan seçimler sonucunda Bucak ilçe Kadın Kolları Başkanlığına Meltem Mutlucan, Gençlik Kolları Başkanlığına Hülya Gümüş seçildi. Tek liste olan seçimin açılış konuşmasını yapan CHP Burdur il başkanı İzzet Akbulut:

CHP BUCAKTA SEÇİM YAPILDI İŞTE KADIN VE GENÇLİK KOLLARI LİSTELERİ

Parti binası toplantı salonunda başlayan seçimler sonucunda Bucak ilçe Kadın Kolları Başkanlığına Meltem Mutlucan, Gençlik Kolları Başkanlığına Hülya Gümüş seçildi.

Tek liste olan seçimin açılış konuşmasını yapan CHP Burdur il başkanı İzzet Akbulut:

“Saygıdeğer ilçe başkanım değerli kadın ve gençlik kolları başkanlarım kıymetli yöneticilerim çok değerli hanımefendiler çok kıymetli beyefendiler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz.

Öncelikle Bucak ilçemizde yapmış olduğumuz kadın ve gençlik örgütlenme seçimlerimizin Bucak’a ve Burdur’a hayırlı olmasını diliyorum. İlçe kongrelerimiz tamamladıktan sonra 15 Şubat’ta il kongremizi gerçekleştirdik. Hemen akabinde ilçelerimizde kadın ve gençlik kollarımızın örgütlenme seçimlerini yapıyoruz.  Hep söylediğimiz gibi örgütlenmeye önem veren bir partiyiz.”

Başkan Akbulut “Başarıya giden yolun kadın ve gençlik kollarından geçtiğine inanıyoruz. O yüzden bugün toplanmış bulunmaktayız. Ben şimdiden görev alacak tüm arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim. Bu yolun sonunda iktidar olalım diyorum.Cumhuriyet Halk partisini iktidara kavuşturmak için gece gündüz çalışmalar yapalım diyorum. 3 Kasım 2002 tarihinden bu yana ülkemizi AKP iktidarı yönetiyor.  Bu iktidar ülkemizi beş büyük  temel sorunla karşı karşıya bıraktı.”

Bu temel sorunlardan ; en başta geleni demokrasi sorunudur. Ülkede ciddi bir demokrasi problemimiz var. Hiç kimsenin özgürce fikirlerini beyan edemediği, iktidarın hoşuna gitmeyen hiçbir tavrın kabul edilmediği bir dönemde yaşamaktayız. Ülkemizde sıkıntılı olan bir diğer konu ise eğitim sorunudur. Gençlerimiz eğitimden yeterince yararlanamamaktadır. Çok düşük kalitede eğitim almaktadırlar. Bütün eğitim yuvalarının adlarının değiştirilip İmam hatip yapılması hiçbir şeye çare olamamıştır. Ülkemiz dünya geneli sıralamalarında maalesef sonlardadır. Özellikler köylerdeki taşımalı eğitim sistemimiz yeterli gelmemektedir. Toplumsal barış sorunumuz gerçekleşmiştir. Belli bir kısmın ötekileştirildiği ve kutuplaşmaların olduğu bu durumunda ülkemizdeki vatandaşlarımızı dayatıldığı bir dönemden geçmekteyiz.  Dış politikada bugün kurucu liderimizin tüm ülkemize şiar ettiği ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ sözünden uzaklaşılmış, ülkemiz orta doğuda bir bataklığa saplanmıştır. Ülke olarak Bütün komşularımızla ilişkilerimiz bozulmuş bir haldeyiz.  Dış politikada da istenen seviyeye gelinememiştir. En önemli sıkıntılarımızdan birisi de hepimizi derinden sarsan Ekonomi sorunudur. Bugün 8 milyona yakın işsiz var. Bunun bir milyona yakını da maalesef ki üniversite mezunudur.  Değerli partililerim ülkemiz şuanda bahsettiğim beş temel sorunla sarsılıyor. Tam bu noktada CHP’li kardeşlerimize büyük görevler düşüyor. Artık sahaya inmek ve vatandaşlarımıza her anlamda çare olmak zorundayız. Tüm emekçi kardeşlerim hepinizi azimle çalışmaya davet ediyorum. Çalışmak durumundayız. Çünkü ülkemizin CHP iktidarına ihtiyacı var. Ben katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum’ dedi.

İl Başkanı Akbulut’un Konuşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay partililere seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay “ Sayın İl Başkanım, İl kadın kolları başkanım, il gençlik kolları başkanım değerli hazurum sevgili Cumhuriyet Halk Partililer hepiniz hoş geldiniz, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bundan 28 yıl önce Hocalı’da 613 soydaşımız katledilmiştir. Hocalı şehitlerimizi geçtiğimiz günlerde Suriye ve Libya da kaybettiğimiz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.  Bugün iki büyük heyecanı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. 27 genç 77 kadın üye ile kongreye gittik. Bu süreçte yetmişe yakın üye kaydı yaptık. Bu üyelerin geneli kadın ve gençlerden oluşuyor. Artık Bucak’ta CHP var. Bunun mutluluğu içerisindeyim. İlçe Kadın ve Gençlik kolları başkanlığı seçiminin Bucak İlçemize Burdur’umuza ve Partimize uğur getirmesini dliyorum. Bundan sonraki süreçte görev alacak olan yeni başkanlarımıza ve yönetimlerine üstün başarılar diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından başkanlık seçimlerine geçildi. Tek liste ile gidilen CHP Bucak İlçe Kadın kolları ve CHP Bucak Gençlik Kolları başkanlığı seçimi açık oylama ile yapıldı. Yapılan oylamanın ardından, CHP Bucak İlçe Kadın Kolları başkanı Meltem Mutlucan olurken, CHP Bucak İlçe Gençlik Kolları başkanı Hülya Gümüş seçildi. Bu sonuçların ardından kongre tamamladı. CHP Bucak İlçe Kadın Kolları ve Gençlik kolları asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri;

CHP BUCAK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

MELTEM MUTLUCAN

BUCAK İLÇE YÖNETİM ASİL 

1. Özge TORUN

2. Arife TEKİN

3. Nuray CANAVAR

4. Hafize GÜNEL

5. Nermin CAN SAVAŞ

6. Feza ERDOĞAN

7. Nuray ÖZDAMAR

8. Raziye İNAN

9. Şenel DURAN

10. Ümit YÜCE

İL KADIN KOLLARI DELEGELERI: 

1. Meltem MUTLUCAN

2. Aysun MUTLUCAN

3. Öznur SARICA

4. Serpil ARSLAN

5. Arife TEKİN

6. Özge TORUN

7. Nermin CAN SAVAŞ

8. Nuray ÖZDAMAR

9. Hafize GÜNEL

BUCAK İLÇE YÖNETİM YEDEK LİSTESİ

1.Keziban SAYRIN

CHP BURDUR GENÇLİK KOLLARI

 

BUCAK İLÇE BAŞKANI

HÜLYA GÜMÜŞ

YÖNETIM KURULU ASİL ÜYELER 

1 YAREN AĞGÜL

2 FATMA ÇAĞLAR

3 MUSA ÇEKLI

4 ALI ÇETINKAYA

5 GiZEM ERGİN

6 SANEM KÖSEN

7 AYŞE SEÇİL MUTLUCAN

8 ZEHRA ÖĞÜTLÜ

9 DENIZ YILDIZ

10 İSMAIL YILDIZ

YÖNETIM KURULU YEDEK ÜYELER 

1 İBRAHİM EROĞLU

2 FATMANUR GÜMÜŞ

3 MERYEM COŞAR

İL GENÇLİK KOLLARI DELEGELERI 

1 GÖKHAN ACAR

2 AHMET ÇALIŞKAN

3 İBRAHİM EROĞLU

4 HÜLYA GÜMÜŞ

5 AYŞE SEÇİL MUTLUCAN

6 AHMET SEDAT OKTAY

7 DENİZ ÖZMEN

8 ÖZGÜR ÖZMEN

9 DENİZ YILDIZ

10 ISMAİL YILDIZ

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı: "Kum saati işlemeye başladı"
İş Dünyası

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı: "Kum saati işlemeye başladı"

Cumhur İttifakı grubu, yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin ilk oturumu öncesinde, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Mazbatasını aldı, ilk nikahını kıydı!
Bölgesel

Mazbatasını aldı, ilk nikahını kıydı!

Yerel seçimlerin ardından geçtiğimiz haftalarda mazbatasını ve mührünü alarak görevine başlayan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ilk nikahını kıydı.

İzmir'de 2 ESHOT Hattı Yeniden Hizmete Giriyor!
Yaşam

İzmir'de 2 ESHOT Hattı Yeniden Hizmete Giriyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçimden önce yurttaşlardan gelen yoğun talep üzerine 121 ve 508 numaralı ESHOT hatlarını yeniden devreye alma sözünü tuttu.

Gültekin Oktay'dan hizmet vurgusu! 'Siyasi kimlik gözetmeksizin...'
Bölgesel

Gültekin Oktay'dan hizmet vurgusu! 'Siyasi kimlik gözetmeksizin...'

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, seçim sonuçlarının ardından siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Burdur halkına hizmet etme vaktinin geldiğini vurguladı.

AK Parti Burdur'dan Cumhur İttifakı açıklaması! 'Güçlü teşkilatlarla yola devam!'
Bölgesel

AK Parti Burdur'dan Cumhur İttifakı açıklaması! 'Güçlü teşkilatlarla yola devam!'

Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, seçim sonuçlarına göre belediye meclisleri ve il genel meclislerinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir işbirliği sağlanamadığını belirtti.

Bilecik'te İl Genel Meclisi'nde İlginç Koalisyon
İş Dünyası

Bilecik'te İl Genel Meclisi'nde İlginç Koalisyon

Bilecik İl Genel Meclis Başkanlığı seçimlerinde İYİ Parti'den AK Parti'ye destek gelirken, AK Parti de İl Encümen Üyeliğinde 2 İYİ Partili'ye destek verdi.