Burdur

CHP Burdur Milletvekili Adayı İzzet Akbulut Sahada

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili aday adayı İzzet Akbulut, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

CHP Burdur Milletvekili Adayı İzzet Akbulut Sahada

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili aday adayı İzzet Akbulut, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerine giden vekil adayı Akbulut, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Milletvekilliği aday adaylığı sebebiyle il başkanlığından istifa eden İzzet Akbulut, dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Köy köy, mahalle mahalle gezen Akbulut, geçtiğimiz gün de Burdur’un güzide ilçeleri olan Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Halkın sorunlarını dinleyen vekil adayı Akbulut, çözüm önerilerini de teker teker sıraladı. Önümüzdeki seçimlerden sonra Burdur’un hiçbir sorununun kalmayacağını ifade eden Akbulut, ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ziyaretçilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerimizde gönül dostlarımız ile bir araya geldik. Hasbihal ettik, seçim çalışmalarına ilişkin konuştuk, CHP’nin vizyon ve misyonunu anlattık. Söz veriyorum ki Burdur’umuzu 11 ilçesi 194 köyüyle hak ettiği güzel yerlere hep birlikte taşıyacağız. Tek sevdamız Türkiye, tek sevdamız Burdur.” dedi.

burduryenigün

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İzzet Akbulut, aday adaylığı için başvuru yaptı
Bölgesel

İzzet Akbulut, aday adaylığı için başvuru yaptı

CHP Burdur İl Başkanı olarak adından söz ettiren İzzet Akbulut, aday adaylığı için istifa etmişti. Akbulut, bugün milletvekili adayı olabilmek için resmi başvuruda bulundu.

Burdur Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut sahada
Bölgesel

Burdur Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut sahada

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP Burdur Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut, 'Halka vekil olarak hizmet etmeye talibiz!' dedi.

CHP Burdur'da Milletvekili Adaylığı için 5 aday adayı sahada
Bölgesel

CHP Burdur'da Milletvekili Adaylığı için 5 aday adayı sahada

2023 genel seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden 5 aday adayı milletvekili adayı olabilmek için çalışmalara başladı.

Burdur'da 4 siyasi partinin il başkanları görevden ayrıldı
Bölgesel

Burdur'da 4 siyasi partinin il başkanları görevden ayrıldı

Burdur’da dört siyasi partinin il başkanları Milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden ayrıldı.

Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut'un ziyaretleri göz dolduruyor
Bölgesel

Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut'un ziyaretleri göz dolduruyor

Ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut, 'Hep birlikte güzel işlere imza atacağız.' dedi.

Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut'tan yeni yıl mesajı
Bölgesel

Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut'tan yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut, yeni yıl mesajı yayımladı.