Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili aday adayı İzzet Akbulut, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerine giden vekil adayı Akbulut, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, öneri ve taleplerini dinledi.
Milletvekilliği aday adaylığı sebebiyle il başkanlığından istifa eden İzzet Akbulut, dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Köy köy, mahalle mahalle gezen Akbulut, geçtiğimiz gün de Burdur’un güzide ilçeleri olan Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Halkın sorunlarını dinleyen vekil adayı Akbulut, çözüm önerilerini de teker teker sıraladı. Önümüzdeki seçimlerden sonra Burdur’un hiçbir sorununun kalmayacağını ifade eden Akbulut, ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ziyaretçilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Dirmil, Gölhisar ve Çavdır ilçelerimizde gönül dostlarımız ile bir araya geldik. Hasbihal ettik, seçim çalışmalarına ilişkin konuştuk, CHP’nin vizyon ve misyonunu anlattık. Söz veriyorum ki Burdur’umuzu 11 ilçesi 194 köyüyle hak ettiği güzel yerlere hep birlikte taşıyacağız. Tek sevdamız Türkiye, tek sevdamız Burdur.” dedi.
burduryenigün
CHP Burdur İl Başkanı olarak adından söz ettiren İzzet Akbulut, aday adaylığı için istifa etmişti. Akbulut, bugün milletvekili adayı olabilmek için resmi başvuruda bulundu.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP Burdur Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut, 'Halka vekil olarak hizmet etmeye talibiz!' dedi.
2023 genel seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden 5 aday adayı milletvekili adayı olabilmek için çalışmalara başladı.
Burdur’da dört siyasi partinin il başkanları Milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden ayrıldı.
Ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut, 'Hep birlikte güzel işlere imza atacağız.' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut, yeni yıl mesajı yayımladı.