Burdur

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, mazbatayı aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Adliyesinde mazbatasını aldı. Mazbata sonrasında bakın neler söyledi? İşte detaylar...

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, mazbatayı aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Adliyesinde mazbatasını aldı.

Mazbata almasının ardından açıklamada bulunan Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, "bu memlekete hizmet vermek adına bugün itibariyle bir yolculuğa başlıyoruz." dedi.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Memlekete hizmet vermek adına yolculuğa başlıyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi yeni Milletvekili İzzet Akbulut "Hepinizi saygıyla, selametle, muhabbetle selamlıyorum. Bugün itibariyle vekaletinizi resmen almış bulunmaktayım. Ama şunu çok iyi biliyorum ki asil sizsiniz, vekil benim. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Millete efendilik etmek yoktur, Millete hizmet etmek vardır. Millete hizmet edenler o milletin efendisi olurlar." sözünü her zaman şiar edineceğiz. Bu vatana, bu millete, bu memlekete kalbimizden gönlümüzden yansıtabilmek adına, içimizden geçen hevesi, içimizden geçen aşkı bu memlekete hizmet vermek adına bugün itibariyle bir yolculuğa başlıyoruz. Gazamız mübarek olsun Allah utandırmasın.

"Milletimiz ne derse baş göz üstünedir"

Tabi ki millet milletvekillerini seçti. Şuanda 600 tane milletvekili belli, Pazar günü Cumhurbaşkanımızı ve akabinde bakanlar kurulumuzu da belirleyeceğiz. Tabi ki içimizden geçen o Burdur'umuz için kalbimizden, gönlümüzden geçenleri yapabilmek adına muhakkak ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığında tekrar sizinle buluşmayı gönlümden geçiriyorum. Ama takdir milletindir. Egemen kayıtsız şartsız milletindir. Milletimiz ne derse baş göz üstündedir. Ana muhalefet milletvekilliği de en az iktidar milletvekilliği kadar bizim başımızın tacıdır.

"Burdur'u ayağa kaldırmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız"

Ama yürekten inanıyorum ki Pazar günü iktidarın milletvekili olarak sizlerle tekrar konuşma yapmak isterim. Tabi ki şunu da her yerde söylüyoruz, Burdur'umuzu Antalya'nın, Isparta'nın, Denizli'nin ve Muğla'nın tam ortasında avantajlı bir bölge ama ne yazık ki en az gelişmiş bir olmasını kabul etmiyoruz. Buna isyan ediyoruz ve Burdur'u ayağa kaldırabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Evet Burdur'da rekor bir oyla, tarihi bir oyla Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri tamamladı.

"Bu bir başlangıç"

Bu anlamda gecesini gündüzüne katan Başta benimle birlikte bu yolu yürüyen Hülya Gümüş ve Süleyman Erman arkadaşlarıma, yine bu örgütümüzün başta Kadın ve Gençlik kolları olmak üzere yine millet ittifakımızın çok değerli bileşenleri olmak üzere , o siyasi partilerimizin il başkanları, ilçe başkanları olmak üzere, Yine Cumhuriyet Halk Partimizin İl başkanları, ilçe başkanları, yöneticileri başta olmak üzere, Belediye Başkanım Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye başkanım Mümtaz Şener, uzun süredir bu görevi yapmış Ramazan Kerim Özkan ve Mehmet Göker vekillerime de yürek dolusu teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıç bu adımı büyüte büyüte inşallah memleketimiz için daha güzel sonuçları ala ala devam edeceğiz diyorum. Hepinize teşekkür ediyorum."

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çiğ süt fiyatlarında artış yetersiz! Ne üretici ne tüketici memnun
Bölgesel

Çiğ süt fiyatlarında artış yetersiz! Ne üretici ne tüketici memnun

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, süt fiyatlarına yapılan yüzde 8,5 oranındaki zammın yeterli olmadığını belirterek çiftçilerin ve süt üreticilerinin mali durumuna dikkat çekti.

İzzet Akbulut'tan  Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd'a Ziyaret
Bölgesel

İzzet Akbulut'tan Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd'a Ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Çavdır Belediye Başkanı Okan Kurd'u makamında ziyaret etti.

Başkan Yücel'e Milletvekilli Akbulut'tan ziyaret
Bölgesel

Başkan Yücel'e Milletvekilli Akbulut'tan ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Yeşilova Belediye Başkanı Ali Okun Yücel'i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Akbulut'tan Başkan Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Milletvekili Akbulut'tan Başkan Gümüş'e ziyaret

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İzzet Akbulut, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ü makamında ziyaret etti

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Buluştu: Tebrik Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı!
Bölgesel

Hülya Gümüş, Parti Yetkilileriyle Buluştu: Tebrik Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı!

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili Sayın İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, Çavdır Belediye Başkanı Sayın Ali Okan Yücel, Yeşilova Belediye Başkanı Sayın Okan Kurd ve diğer parti yetkilileri ile bir araya gelerek yapılan tebrik ve teşekkür ziyaretlerine ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Heyetinden Başkan Meçikoğluna ziyaret
Bölgesel

Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Heyetinden Başkan Meçikoğluna ziyaret

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Danışman Deniz Tunç, Burdur Sevgi Çiçekleri Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Abdullah Bülbül ve İş İnsanı Aykut Minaz ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.