Antalya / Korkuteli

CHP Korkuteli İlçe başkanı İsmail Karadeli seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Kongresi yapıldı.

CHP Korkuteli İlçe başkanı İsmail Karadeli seçildi

KORKUTELİ CHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP KORKUTELİ İLÇE BAŞKANI İSMAİL KARADELİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Kongresi yapıldı. Korkuteli Belediye düğün salonunda düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe kongresinde İsmail Karadeli tek aday olarak seçildi. 165 delegenin oyunu alan İsmail Karadeli, Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı oldu.
Kongrenin Divan Başkanlığını Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Belediye meclis üyesi Hatice Demir, Şerife Özbek getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunduğu kongrede mali ve faaliyet raporu okundu. Tek liste halinden gidilen kongrede parti üyesinin oy kullandı.
Kongreye katılan il başkanı ve Milletvekilleri birer selamlama konuşması yaptılar.
Daha sonra başkan adayı İsmail Karadeli söz aldı.
Kongrede konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe kongresinde İsmail Karadeli, “Sözlerine geçmiş aylarda hayatını kaybeden Halil Özkan, Ahmet Daloğlu, İbrahim Yalçın ve bana Cumhuriyet Halk Partisini sevdiren abim Hüseyin Karadeli’yi yad ederek başladı.
Karadeli, “İktidar Mücadelemizde toparlanmak ve Korkuteli İlçe örgütü olarak, hep beraber Özgürlük ve demokrasi mücadelemizde omuz omuza olmak için buradayız.
Bugün bu salonda yerel seçimlere yenilenmiş ve gücünü toparlamış bir ilçe örgütü olarak gitmek en büyük amaçlarından biridir. Bu noktada her bir parti üyeme faaliyetlerinin her noktasında görevden kaçmayacağıma hepinizin önünde söz veriyorum. Bizler Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yola inanmış, kalbi bu ülke için atan insanlarız. Atatürkçü olmayı bırakın, birilerin tekeline aldırmayı hepimizi birleştirecek unsurun bu çizgi olduğuna inanıyoruz. İlçemizin kapısı herkese açık olacaktır. Üyelerimizle fikir alışverişimizde bulunmak uygulayacağız. Kıymetli yol arkadaşlarım, Benim bir hayalim var. Bu hayal tam yarım asırlık bir hayal, Bu hayalin adı “Korkuteli Belediyesi”. Korkuteli’ni de sosyal demokrat belediyeciliğine kavuşturmak kısa vadede de en büyük amacımızdır. Bunun içinde bir dakika bile kaybetmeden çalışmaya başlayacağız. Genel merkezimizin belirleyeceği ittifak dağılımlarına uygun olarak en doğru ittifakları ve en doğru adayı bulacağız ”dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe kongresine ilçe başkanı Nuri Cengiz, Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar, Mustafa Erdem, geçmiş dönem milletvekilleri Hüseyin Ekmekçioğlu, Tuncay Ercenk, Döşemealtı Belediye başkanı Turgay Genç, Mahalle muhtarları ve üyeler ile seçmenler katıldı.
İsmail Karadeli başkanlığında oluşan Korkuteli yönetim kurulunda, Osman Batmaz, Hüseyin Canbaş, Musa Çelik, Kazım Dursun, Kadir Erten, Mustafa Gavaz, Ali Karakaya, Hüseyin Kasap, Uğur Kocaoğlu, Alper Köken, Dilek Özbek, Yasin Sert, Barış Tatoğlu, Cevdet Umut Tuna, İrfan Yumak yer aldı. Korkuteli Gündem Gazetesi 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Bölgesel

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Bölgesel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Bölgesel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Baki Ersoy: Pınarbaşı Seçimlerindeki Hukuksuzlukları Ortaya Çıkardık
Bölgesel

Baki Ersoy: Pınarbaşı Seçimlerindeki Hukuksuzlukları Ortaya Çıkardık

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; yenilenecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

İsmail Mutlucan, 'Çavdır'da CHP'ye Destek Vererek Kaybetmemize Neden Oldunuz!'
Bölgesel

İsmail Mutlucan, 'Çavdır'da CHP'ye Destek Vererek Kaybetmemize Neden Oldunuz!'

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, Burdur'da yaşanan Cumhur İttifakı açıklamalarına tepki gösterdi. Mutlucan, Çavdır İlçesi'nde CHP'ye verilen desteğin MHP'nin kaybetmesine neden olduğunu savundu.

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı
Yerel Yönetim

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesinde CHP Antalya İl Binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi