Antalya’nın Alanya ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın çevre binalara sıçramadan itfaiye tarafından söndürüldü.
Yangın, Cikcilli Mahallesi Azakoğlu Caddesi üzerinde bulunan dört katlı apartmanın ikinci katında dairenin balkon bölümünde çıktı. Evde olan vatandaşlar kendilerini hemen dışarı atarken vatandaşlar kendi imkânlarıyla alevlere müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri, 112 Acil Sağlık Ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesine İtfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürürken, evin balkon bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
“Seri kanlı şekilde ilk müdahaleyi yangın tüpüyle yaptım”
Yangına ilk müdahaleyi yapan Bekir Kurt isimli vatandaş, “Akşam alışverişi yaparken market çalışanları ikinci katta yangın çıktı dedi. İlk müdahaleyi yangın tüpüyle yaptım. Soba kovasından çıkmış yangın. Plastikler yanmış, yanımdaki gençlerle hemen söndürdük. Ateşin yayılmasını önledik ” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)