Çıldır İlçe Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Çıldır Şubesince "İyilik Paketleri" Türk Diyanet Vakfı görevli ve gönüllüleri tarafından ailelere ulaştırılıyor.
Hayırseverlerin katkılarıyla oluşturulan İyilik Paketleri “Kardeşliğimiz Hayırla Bereketlensin, Beklenen Sensin” sloganıyla ailelere ulaştırılmaya başlandı.
Çıldır İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çıldır Şubesi olarak her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da her alanda vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten İlçe Müftüsü Abdullah Doğan, “hayırseverlerimizin destekleriyle yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan-ı Şerifte “İyilik Paketi” adı altında gıda paketleri ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın bu “İyilik Hareketi”ne zekat, fitre ve gıda kolisi ile katkıda bulunmaları halinde bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusunda yardımcı olacağız. Destek veren hayırseverler başta olmak üzere, Türk Diyanet Vakfı gönüllülerine ve din görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)