Burdur

Çilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adres

Türkiye'nin lider çocuk odaları markası Çilek Odası, Bucak'ta yeni bir şube açtı. İşte ürün fotoğrafları ve detaylar

Çilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adres

Burdur'un Bucak ilçesinde Çilek Odası açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde, bugün Çilek Odası'nın açılışı yapıldı. Açılışa, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Çilek Holding Yurtiçi Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sezen Menek Çeşit, Bölge Müdürü Burak Akkaya, iç mimar Alp Tunç ve çok sayıda davetli katıldı.

Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser'in açılış duasını etmesinin ardından, kesilen kurdele ile Çilek Odası resmen hizmete açılmış oldu.

Açılış töreninde konuşan işletme sahibi Gülizar Manavkaya, Bucak'tan gelen yoğun talep üzerine Çilek Odası'nı açtıklarını söyledi. Manavkaya, "Çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği için mağazamızda Çilek markalı alabileceğimiz her üründe gerekli sağlık güvenlik testlerinden geçmiş, çocuklarınızı emin bir şekilde kullanabileceğiniz ürünler sunuyoruz. Sıfır yaştan yirmi beş yaşına kadar çocuk odasında dair aradığınız her şeyi mağazamızda bulabilirsiniz" dedi.

Açılışta konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, Bucak'ta Çilek Odası'nın açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bucak halkına en iyi hizmeti sunacaklarına inancımız tam" ifadelerini kullandı.

Açılışa katılan davetliler, Çilek Odası'nın ürünlerini inceleyerek, işletme sahibi Gülizar Manavkaya'ya başarılar dilediler.

Adres: Oğuzhan Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi NO:51, 15300 Bucak/Burdur

Çilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adresÇilek Odası: Bucak'ta çocuk odaları için yeni adres

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 9
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 12 Mayıs hava durumu
Bölgesel

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 12 Mayıs hava durumu

Burdur, Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova 12 Mayıs Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 12 Mayıs hava durumu raporu

Bucak elektrik kesintisi! 13 Mayıs Bucak'ta elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Bölgesel

Bucak elektrik kesintisi! 13 Mayıs Bucak'ta elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Burdur'un Bucak ilçesinde 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdur elektrik kesintisi! 13 Mayıs Burdur elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Bölgesel

Burdur elektrik kesintisi! 13 Mayıs Burdur elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Burdur'da 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Bucak'ta genç adam evinde ölü bulundu
Bölgesel

Bucak'ta genç adam evinde ölü bulundu

Burdur'un Bucak ilçesinde akşam saatlerinde 31 yaşındaki genç adam evinde ölü bulundu.

Engellilere Destek İçin Bucak'ta Pilav Etkinliği
Bölgesel

Engellilere Destek İçin Bucak'ta Pilav Etkinliği

Bucak Engelliler Derneği tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Bucak İncirhan piknik alanında pilav etkinliği gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde...

Mayıs Ayında don felaketi! Asma bağları zarar gördü
Bölgesel

Mayıs Ayında don felaketi! Asma bağları zarar gördü

Burdur'un Ağlasun ilçesinde Mayıs ayının 6. gecesi yaşanan don olayı, Derya Güngör'e ait 10 dönümlük asma bağlarına büyük zarar verdi.