ELMALI Devlet Hastanesi’nde çocuklar korkularını yenmeleri için ameliyathaneye akülü arabayla gidiyor.
Elmalı Devlet Hastanesi’nde ameliyat edilecek çocukların korku ve endişelerini yenmeleri amacıyla uygulanan proje kapsamında, çocuklar ameliyathaneye akülü arabayla gidiyor.
Başhekim Uzm. Dr. Burak Emre Demir, “Hastanemiz idaresi tarafından planlanan ve ilçemiz hayırseveri tarafından bağış yapılan akülü araba ameliyata gidecek çocuklar için kullanılmaya başlandı. Bu uygulamayla çocuklar sedye yerine akülü arabayla eğlenerek ameliyata gidiyor. Çocuklarımızın ameliyat ve hastane korkularını unutturacak ve ayrıca çocukları rahat şekilde ameliyathaneye girdiklerini görmek ailelerini de mutlu etmektedir” dedi.
KAYNAK: ELMALI GÜNDEM
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)