Burdur'un Bucak ilçesinde dil ve konuşma terapisi alanında önemli bir adım atıldı. Bucaklı Dil ve Konuşma Terapisti Aslı Hanım Şengül, ilçede özel sağlık hizmeti sunacak ilk Dil ve Konuşma Terapisi Kliniği'ni düzenlenen törenle hizmete açtı.
Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No:10, Ofispark Kat:3 Daire:18 adresinde faaliyet göstermeye başlayan kliniğin açılışına Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, parti temsilcileri, oda başkanları, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İstanbul Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü'nden 2022 yılında mezun olan Aslı Hanım Şengül, yaklaşık 4 yıldır mesleğini aktif olarak sürdürdüğünü belirterek, edindiği bilgi ve deneyimi artık kendi kliniğinde Bucaklılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Şengül, Bucak'ta özel sağlık hizmeti kapsamında açılan ilk dil ve konuşma terapisi kliniğiyle her yaştan bireye profesyonel destek sunacaklarını söyledi.
Kliniğinde okul öncesi dönem, okul çağı çocukları ve yetişkinlere yönelik değerlendirme ve terapi hizmeti sunduklarını belirten Şengül, şu alanlarda destek verdiklerini ifade etti
Gecikmiş dil ve konuşma, Konuşma sesi bozuklukları, Gelişimsel dil bozuklukları, Kekemelik, Hızlı bozuk konuşma, Ses bozuklukları, İnme veya beyin hasarı sonucu oluşan dil bozuklukları, İşitme kaybına bağlı dil ve konuşma desteği, Yarık dudak- damak ve rezonans bozuklukları, Otizm spektrum bozukluğunda iletişim, Çocukluk çağı konuşma apraksisi alanlarında değerlendirme ve terapi hizmeti, her bireyin ihtiyacına özel terapi programları hazırladıklarını belirten Şengül, bilimsel ve güncel yaklaşımlarla hizmet verdiklerini dile getirdi.
Bucak'ta hizmetermeye başlayan Aslı Hanım Şengül Dil ve Konuşma Terapisi Kliniği, hafta içi ve cumartesi günleri danışanlarını kabul ediyor.
İletişim Bilgileri
Adres: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No:10, Ofispark Kat:3 Daire:18, Bucak / Burdur
Telefon: 0534 459 41 41
Dil ve konuşma alanında profesyonel destek almak isteyen çocuklar, yetişkinler ve aileleri, randevu alarak değerlendirme ve terapi hizmetlerinden faydalanabiliyor.












Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)