Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi sürüyor.
3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP önündeki çadırda oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti bin 530 gündür aralıksız devam ediyor.
Oğlu Mahmut’u ölmeden önce son bir kez görmek istediğini söyleyen Bedriye Uslu, oğluna ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.
Yaz kış demeden oğlu Mahmut için çadırın yolunu tuttuğunu belirten Uslu, “Yaz kış demeden oğlum için her gün bu çadırın yolunu tutuyorum. İnşallah bir günde ben oğluma kavuşacağım. Eğer bizim çocuklarımızı kim götürüp bu işlere sebep olduysa, ben sağken onlarında bizim gibi olduğunu göreyim. Eğer Mahmut beni görüp duyuyorsan gel güvenlik güçlerimize ‘teslim ol’. Artık bu yolları git gel yorulduk. Evlat hasretinden dolayı Sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyoruz. Hemen çadıra geliyorum belki oğlumdan bir haber vardır diye. Oğlum seni çok özledim ölmeden seni son bir kez göreyim” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)