Çorum Belediyesi Kariyer ve İş Merkezi (ÇOKİŞ), firmalara yönelik ücretsiz excel kursu düzenliyor.
Hitit Üniversitesi ve ÇOKİŞ işbirliği ile verilen kurs öncesi, eğitime gelen kursiyerlerin Excel kullanım seviyeleri tespit edilerek müfredat hazırlandı. Verilecek eğitimle işletme çalışanlarının dijital yetkinliklerini artırmayı ve iş süreçlerinde verimliliği sağlamayı hedefliyor.
Kursun amacının katılımcıların niteliğini artırmak olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Kurs süresince Excel programının temel ve ileri düzey özelliklerini öğreterek mali ve envanter verilerin düzenlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanmasını konularında katılımcıların iş hayatında daha etkili ve verimli olmaları sağlanacak” dedi.
Çorum’daki işletmelerimizin dijital dönüşümüne katkı sağlamak adına bu tür eğitimlere büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Yardımcısı Çöplü, "Çorum Belediyesi ile işbirliği içinde, bölgemizin ekonomik ve teknolojik gelişimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu.
Çöplü, ÇOKİŞ aracılığıyla düzenlenen kursun 42 saat süreceğini ve ilerleyen süreçlerde bu tür programların devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)