Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı

Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.

Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı

Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi. Hafta sonu Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve adeta şenlik havasında geçen gösterilere yoğun ilgi vardı.
Yüzlerce vatandaşın izlediği ve ayakta alkışladığı etkinliklerde miniklerin Atatürk sevgisi ve coşkusu görülmeye değerdi. Birbirinden renkli kostümleri ve danslarıyla izleyenlere büyüleyici bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı yaşatan çocuklar ve aileleri, etkinliği düzenleyen Emrah Kozay başkanlığındaki Çukurova Belediyesi’ne de ayrıca teşekkür ettiler.
Çukurova Belediyesi’ne bağlı 8 semt kreşinde eğitim gören 870 çocuğun 23 Nisan Şenlikleri, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Yüzlerce vatandaşın izlediği ve ayakta alkışladığı etkinliklerde miniklerin performansı ve coşkusu görülmeye değerdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sahnede toplanan miniklerin hep bir ağızdan Andımızı okuması salonda bulunan ailelere duygusal anlar yaşattı.
Daha sonra rengarenk kostümleri ile halk oyunları, modern ve Latin ezgilerinden oluşan danslarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan miniklerin gösterileri büyük beğeni topladı. Öğretmenleri eşliğinde şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek ve danslar eşliğinde unutulmaz bir gün yaşayan çocukların çabaları büyük ilgi topladı.
Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürlüğü tarafından organize edilen gösterilere ailelerin yanı sıra Çukurovalıların da ilgisi yoğun oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için haftalar öncesinden hazırlıklara başlayan ve Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günü heyecanla yaşayan çocukların dansları övgüyü hak etti.
Mutlulukları gözlerinden okunan minikler eğlenceli bir gün yaşarken, aileleri ise bu unutulmaz günü ölümsüzleştirmek için kameralarına sarıldı. Yer yer çocuklarının şovlarına eşlik eden ve duygulandıkları görülürken, veliler etkinliği düzenleyen Çukurova Belediyesi’ne de ayrıca duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.