Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarla tarım sektörünün önemine dikkat çekti. “Tarım sektörü ülkemizin ve milletimizin can damarıdır” diyen Aydoğan, kamu kurumları ve siyasi temsilcilerle bir araya geldi.
Program kapsamında Aydoğan; eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, TİGEM Genel Müdürü Hasan Gezginç, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Açıkgöz ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Girdi ve Planlama Daire Başkanı Veysel Tolga Atik ile görüşerek tarımsal üretim, çiftçi destekleri ve sektördeki güncel gelişmeleri ele aldı.
Tarım alanındaki temaslarının ardından siyasi görüşmeler gerçekleştiren Aydoğan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Kayrıcı ve AK Parti Genel Başkan Vekili, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ile de bir araya geldi. Görüşmelerde Türkiye’nin ekonomik hedefleri, tarım politikaları ve kurumlar arası iş birliği konuları değerlendirildi.
Ankara’daki bu yoğun ziyaret trafiğinin, tarım sektörünün güçlendirilmesine yönelik ortak akıl ve iş birliği açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)