Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Sergisi'ni ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 571'inci yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde açılan Fatih Sultan Mehmet Sergisi'ni ziyaret etti. Sergi hakkında yetkililerden bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra gençlerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)