Cumhuriyet Meydanı’nda Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Başladı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kent merkezinin en hareketli ve en çok kullanılan noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz Wi-Fi hizmetinin faaliyete geçtiğini duyurdu.
Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Kentimizin en çok kullanılan, en hareketli ve en merkezi noktasındayız. Biz, Burdur’u bir “öğrenci kenti” haline getirmek ve Burdur’daki öğrencilerimizin daha konforlu hizmet alabilmesini sağlamak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Burada da ücretsiz Wi-Fi hizmeti sağlayarak gençlerimizin ve yurttaşlarımızın bu alandan faydalanmasını istiyoruz. Çünkü çağımızda en çok ihtiyaç duyulan şey; internet aracılığıyla sosyalleşmek, haber almak ve bilgiye ulaşabilmektir. Bu olanağı sadece bu noktada değil, daha önce sözünü verdiğimiz gibi farklı dört noktada daha sağladık. Bu sözümüzü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güle güle kullanılsın” dedi
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)