Antalya

CW Enerji EIF’de ürünlerini katılımcılarla buluşturdu

CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda yerini alırken, CV Charging Vehicles markasını da Go Green Türkiye Fuarı’nda katılımcılarla buluşturdu. Devamı haberimizde...

CW Enerji EIF’de ürünlerini katılımcılarla buluşturdu

CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda yerini alırken, CV Charging Vehicles markasını da Go Green Türkiye Fuarı’nda katılımcılarla buluşturdu.
CW Enerji, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve sektörün en önemli buluşmalarından biri olan EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda platin sponsor olarak yerini aldı ve Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği ürünlerini katılımcılarla bir araya getirdi.
Firma, hayata geçirdiği CV Charging Vehicles markası ile TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Elektrikli Araçlar, Şarj Teknolojileri, Ekipman ve Donanımları Fuarı’nda (Go Green Türkiye) araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında sundukları çözümleri katılımcılarla buluşturdu.



EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda Platin Sponsor


Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda Platin Sponsor olarak katılım sağladıklarını ve fuarda Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdikleri ürünleri sergilediklerini belirterek, "Son teknoloji ile ürettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk. Fuarda mevcut ve potansiyel müşterilerimizle çeşitli görüşmeler yapma şansı da yakaladık. Ayrıca fuarda yeni ürünümüz lityum batarya kabinini de sergiledik. Ürünümüz 60 kWh lifepol batarya kimyasına sahip. 50 kW hybrid invertör çıkışlı bir kabin. İçerisinde klima ve yangın söndürme cihazı mevcut" dedi.

"Enerji sektöründeki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi CV Charging Vehicles markası ile sürdürüyoruz"
Hayata geçirdikleri CV Charging Vehicles markası ile de elektrikli araçlar şarj istasyonları sektöründe faaliyet gösterdiklerini dile getiren Sarvan, bu alanda son yıllarda kullanımı gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj istasyonu hizmeti verdiklerini söyledi.
Sarvan, "CV Charging Vehicles markamızla elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında detaylı çözümler sunuyoruz. Enerji sektöründeki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi CV Charging Vehicles markası ile sürdürüyoruz. Bu alandaki fuarlarda da boy gösteriyoruz. Bu çerçevede Go Green Türkiye Fuarı’na katılım sağladık. Çalışmalarımızı fuarda katılımcılara yakından sunma imkanı bulduk ve gelişmeler hakkında detaylı bilgiler aktardık" diye konuştu. Sarvan, elektrikli araç şarj istasyonu ile elektrikli araçların şarj ihtiyacını temiz ve sürdürülebilir bir şekilde sunmayı ve daha temiz bir dünyaya katkı sağlamayı hedeflediklerinin altını çizdi.
Sektörlerini ilgilendiren fuarlarda yer almaya devam edeceklerini belirten Sarvan; çalışmaya, üretmeye, yeni projeleri hayata geçirmeye, yerli ve milli üretim ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Savunma sanayisine yerli ve milli ürünlerle destek oluyor
Bölgesel

Savunma sanayisine yerli ve milli ürünlerle destek oluyor

CW Enerji, savunma sanayisine yönelik geliştirdiği yerli ve milli ürünleri ile savunmaya destek olmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

GES ile fabrikalar temiz ve ucuz enerjiye geçiyor
Yerel Yönetim

GES ile fabrikalar temiz ve ucuz enerjiye geçiyor

CW Enerji, Denizli’de faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına 5064,45 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

CW Enerji'nin Almanya'da dev yatırımı
Yaşam

CW Enerji'nin Almanya'da dev yatırımı

CW Enerjinin iştiraki TTATT AG, Almanya’da dev bir yatırıma imza attı

CW Enerji'den yeşil enerji hareketi
Bölgesel

CW Enerji'den yeşil enerji hareketi

CW Enerji, elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağı çalışmaları bünyesinde fabrikada enerjisini güneşten alan 27 adet 22 kW AC, 5 adet 180 kW DC elektrikli araç şarj istasyonu kurdu. Türkiye’nin en büyük istasyonlarından biri olan bu istasyonda aynı anda 37 elektrikli araç şarj olabiliyor.

Tarık Sarvan; CW Enerji olarak biz güneşin olduğu her yerde varız
Bölgesel

Tarık Sarvan; CW Enerji olarak biz güneşin olduğu her yerde varız

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin 2023 yılı ödül töreni gerçekleştirildi.

CW Enerji’den milyarlık anlaşma haberi
İş Dünyası

CW Enerji’den milyarlık anlaşma haberi

CW Enerji, Türkiye genelindeki satış noktaları arasında 2024 yılı faaliyet dönemi boyunca ürün alımına ilişkin olarak toplamda 1 milyar 172 milyon 600 bin TL tutarında çerçeve sözleşme imzalandı.