Antalya / Manavgat

Daha fazla para kazanma vaadiyle elindeki hayvanlarından da olacaktı

Daha fazla para kazanma vaadiyle Samsun’dan Antalya’ya gelen hayvancı, sosyal medyadan tanıştığı dolandırıcıların hedefi oldu.

Daha fazla para kazanma vaadiyle elindeki hayvanlarından da olacaktı

Daha fazla para kazanma vaadiyle Samsun’dan Antalya’ya gelen hayvancı, sosyal medyadan tanıştığı dolandırıcıların hedefi oldu. Hayvancının kendisinden habersiz satılan küçükbaş hayvanları jandarma ekipleri tarafından bulunarak şahsa teslim edildi, dolandırıcılar gözaltına alındı.
Olay, Manavgat ilçesine bağlı Çardak Mahallesi’nde meydana geldi. Samsun’da yaşayan küçükbaş hayvan yetiştiricisi Y.D. (50), sosyal medya üzerinden M.K. (24) ile tanıştı. M.K., 131 küçükbaş hayvanı olan yetiştirici Y.D.’ye bu hayvanları daha fazla paraya satabileceğini söyleyerek Manavgat Çardak Mahallesi’ndeki ikametine davet etti. Bunun üzerine Y.D., hayvanlarını da alarak şahsın ikametine geldi. 30 Haziran’da Y.D., 26 hayvanını M.K. ve onun kardeşi M.K. (26) ile birlikte Serik’te bulunan hayvan pazarına götürdü. Bu sırada Y.D.’nin diğer hayvanları, M.K.’nın ikametinde kaldı.

Hayvanlarını kendinden habersiz sattılar
M.K., pazar yerinden ayrılarak köyde bıraktıkları 51 hayvanı Y.D.’den habersiz şekilde sattı. Bu satış karşılığında M.K.’nın kendisine herhangi bir para vermediğini beyan eden Y.D., jandarma karakoluna gelerek şahıstan şikâyetçi oldu.

Hayvanlar sahiplerine teslim edildi
Tasagil Jandarma Karakol Komutanlığı ve Manavgat Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile birlikte konuyla ilgili araştırma yaptı. Yapılan araştırma ve kamera incelemeleri sonucunda M.K. ve M.K.’nın 51 adet küçükbaş hayvanı R.U.’ya (37) sattıkları, R.U.’nun ise bu hayvanları aynı gün Ö.B. (31) isimli şahsa sattığı tespit edildi. Bahse konu hayvanlar Antalya il merkezinde Manavgat JASAT ve Asayiş Şube JASAT ekiplerince bulundu ve sahibine teslim edildi.
Şüpheliler M.K. ve M.K., 2 Temmuz’da Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Elektronik mağaza işleten çift, 43 bin 550 liralık eşyanın parasını alamadıkları iddiasıyla şikayetçi oldu
3. Sayfa

Elektronik mağaza işleten çift, 43 bin 550 liralık eşyanın parasını alamadıkları iddiasıyla şikayetçi oldu

Antalya’da elektronik mağaza işleten çift, tanıdık vasıtasıyla kendilerine ulaşan bir kişinin 43 bin 550 liralık elektronik eşya satın alıp ödemesini gerçekleştirmediği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Antalya'da sahte çek dolandırıcılığı iddiası!
3. Sayfa

Antalya'da sahte çek dolandırıcılığı iddiası!

Antalya'da bulunan bir yapı malzemeleri firmasının piyasadaki bazı yapı malzeme firmalarını sahte çek ile dolandırdığı iddiası gündem oturdu.

Demre Belediye Başkanı Gülsüm  Cengiz
Yerel Yönetim

Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz

Demre Belediye Başkanlığı için Aynı isim ve Soyisimli iki kadın aday yarıştı . Yapılan 4 tur oylama sonucu Millet İttifakı'nın Adayı Gülsüm Cengiz 1 oyla kazandı.

Bu İlçede  Ramazan pidesine zam yok: 330 gram pide 5 TL
Yaşam

Bu İlçede Ramazan pidesine zam yok: 330 gram pide 5 TL

Amasya’nın Taşova ilçesinde halkın daha uygun fiyatlarda Ramazan pidesi alabilmesi için bu yıl pide fiyatlarına zam yapılmadı

Antalya Yeşilçam Medya 20.Ödül Gecesini Düzenliyor.
Yaşam

Antalya Yeşilçam Medya 20.Ödül Gecesini Düzenliyor.

Antalya Yeşilçam Medya 20. Altın İş İnsanları Ödül gecesini gerçekleştirecek

Bucak Özenir Pide'de Ramazana özel kampanya
Tanıtım

Bucak Özenir Pide'de Ramazana özel kampanya

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Özenir Pide ve Kebap Salonu Ramazan Ayı'na özel kampanya başlattı. İşte detaylar...