Antalya / Konyaaltı

Dakikalarca kahkaha atıp, stres attılar

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Dünya Yoga Günü çerçevesinde HayatPark’ta düzenlenen etkinlikte vatandaşlar dakikalarca kahkaha attı.

Dakikalarca kahkaha atıp, stres attılar

Konyaaltı Belediyesi ile Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi iş birliğinde Dünya Yoga Günü çerçevesinde HayatPark’ta düzenlenen etkinlikte vatandaşlar dakikalarca kahkaha attı.

Konyaaltı Belediyesi ve Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü çerçevesinde HayatPark’ta yogaseverlerle bir araya geldi. Yediden 70’e çok sayıda vatandaşın katıldığı program, kahkaha yogasıyla başladı. Yogaseverlerin dakikalarca attığı kahkahalara yoldan geçen vatandaşlar da eşlik etti. Etkinliğe katılanlar, ruhlarının ve bedenlerinin dinlendiklerini kaydetti.

“Ruhun ritmi, zihnin melodisi”

Kalp ve zihinleri dengeleyen meditasyon çalışmaları yaptıklarını kaydeden yoga eğitmeni Aylin Önder Tortop, “Burada bugün önce yabancı meclisi güzel bir konser verdi. Ardından meditasyon çalışması yaptık. Kahkahalar atarak enerjimizi yükselttik ve harika bir yoga pratiği gerçekleştirdik. Yogayı şöyle tanımlamak istiyorum; yoga ruhumuzun ritmi, zihnimizin de melodisidir. Ruhen, bedenen, zihnen canlanmak ve şifalanmak için yoga yapmaya devam edelim. Barış için, güzellikler için, bereket için. Nice dünya yoga günlerinde birleşmek dileğiyle. Sonsuz sevgiye şifa olsun. Ayrıca bu güzel HayatPark’ta bize ‘Hayat’ verdiği için Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen’e ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Dakikalarca kahkaha atıp, stres attılarDakikalarca kahkaha atıp, stres attılarDakikalarca kahkaha atıp, stres attılarDakikalarca kahkaha atıp, stres attılar

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Kotan, İlk Nikahını Kıydı
Yaşam

Başkan Kotan, İlk Nikahını Kıydı

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan göreve gelmesinin ardından ilk nikâhını CHP Konyaaltı Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsmail Koçak ve Aslıhan Karadağ çiftine kıydı.

Konyaaltı'nda Gönüllülerden resim sergisi
Yaşam

Konyaaltı'nda Gönüllülerden resim sergisi

Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.

Hayatpark'ta 23 Nisan Coşkusu
Etkinlik

Hayatpark'ta 23 Nisan Coşkusu

Konyaaltı Belediyesi’nin HayatPark’ta gerçekleştirdiği “23 Nisan Çocuk Şenliği” kortej yürüyüşüyle başladı. Korteje katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.

Bugün Konyaaltı'nı Çocuklar Yönetti
Etkinlik

Bugün Konyaaltı'nı Çocuklar Yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Konyaaltı Belediyesi’nde çocuk meclisi toplandı.

Konyaaltı'nın minikleri 23 Nisan’ı kutladı
Bölgesel

Konyaaltı'nın minikleri 23 Nisan’ı kutladı

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı.

Konyaaltı 23 Nisan'a Hazır
Yaşam

Konyaaltı 23 Nisan'a Hazır

Konyaaltı Belediyesi, bu yıl 104’üncü yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, HayatPark’ta gün boyu sürecek kutlamalara çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşları davet etti.