Samsun

Demir: Çarşamba’nın su sorunu çözülüyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kentimizin dört bir yanında yaptığımız asfalt yollarla ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz.

Demir: Çarşamba’nın su sorunu çözülüyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kentimizin dört bir yanında yaptığımız asfalt yollarla ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz. Altyapı sorunlarını tamamıyla çözmekte kararlıyız” dedi.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Prof. Dr. Seyfullah Edis Caddesi’ndeki yol çalışması kısa sürede tamamlandı. 650 metre uzunluğundaki bölünmüş yolda altyapı ve iyileştirme çalışmalarının ardından BSK sıcak asfalt kaplaması gerçekleştirildi.

“Vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımına odaklandık”
Şehrin dört bir yanında yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yaptığımız asfalt yollarla ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın yol ile ilgili tüm ihtiyaçlarına hızla karşılık vermek için ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyorlar. Şehrimizin çehresini güzelleştirmek, alt ve üstyapıyı daha güçlü ve konforlu bir düzeye getirmek için sürekli sahadayız. Göreve geldiğimizde ‘yol problemi yaşayan mahalle kalmayacak’ demiştik. Bu hedef doğrultusunda gerekli planlamalarımızı yapmıştık. Şuan planlamalarımızın çok önünde bir noktadayız. Yakın bir gelecekte Samsun’da mahallelerimizin yol altyapısı ile ilgili hiçbir sorunu kalmayacak” diye konuştu.

Çarşamba’nın su sorunu çözülüyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), Türkiye’nin önemli tarımsal üretim merkezlerinden Çarşamba ilçesindeki içme suyu altyapı çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin 69 mahallesinden 62’ sini suyla buluşturan SASKİ, yılsonuna kadar 3 mahalleyi daha suya kavuşturacak. Kalan 4 mahalle için ise şuan proje etütlerinin hazırlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçenin tamamındaki içme suyu sorunlarını ortadan kaldıracaklarının altını çizdi. Demir, “Çarşamba, tarımıyla, sanayisiyle ve marka değeriyle Samsun için çok önemli bir ilçe. Dolasıyla altyapı sorunlarını tamamıyla çözmekte kararlıyız. Göreve geldiğimizde 128’i kırsalda olmak üzere toplam 143 mahallemizin bulunduğu Çarşamba’da 69 mahallemizde su sıkıntısı vardı. Bugüne kadar 62 mahallemizi suya kavuşturduk. Yılsonuna kadar 3 mahallemizi daha suyla buluşturacağız. Kalan 4 mahallemiz içinde şu an proje etütleri hazırlanıyor. Seçimden önce buralara da su vereceğiz. Görev geldiğimizde kentimizde su problemi yaşayan mahalle kalmayacağının sözünü vermiştik. Bu sözü tutmak için ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalıştı. Geldiğimiz noktada tek tek mahallelerimizi suya kavuşturup vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları ortadan kaldırdık” şeklinde konuştu. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eskişehir’de  tramvayda  çıkan kavgada kadın yolcu darbe aldı
Bölgesel

Eskişehir’de tramvayda çıkan kavgada kadın yolcu darbe aldı

Eskişehir’de seyir halindeki tramvayda kız öğrencilerin saç saça baş başa kavgası amatör kamera tarafından saniye saniye kayda alınırken arbedede bir kadın yolcu da darbe aldı.

Manisa turizm konusunda yükselişe geçecek
Bölgesel

Manisa turizm konusunda yükselişe geçecek

Jeopark Belediyeler Birliği Meclisi yeni dönem ilk toplantısında Birlik Başkanlığına seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, "Turizm konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi bir şirket kuruyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden üniversite öğrencilerine eğitim ve meslek toplantısı
Bölgesel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden üniversite öğrencilerine eğitim ve meslek toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından İncesu’da Kayseri Üniversitesi Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, deprem ve yangın anında tahliye, trafik kazalarına müdahale ve yangın bilgisi eğitimi verilmesinin yanı sıra itfaiye mesleği de tanıtıldı.

Uğur Macit  "Başkanımızın her zaman yanındayız"
Bölgesel

Uğur Macit "Başkanımızın her zaman yanındayız"

Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çevremize sizlerle beraber güzel işler yapacağız" dedi.

Çanakkale'de CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Çanakkale'de CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi hayatını kaybetti

Çanakkale'de hayatını kaybeden CHP'li Biga İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez için cenaze töreni gerçekleştirildi.

Muş’ta miniklere trafik eğitimi
Bölgesel

Muş’ta miniklere trafik eğitimi

Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, çocuklara trafik kuralları hakkında eğitim verdi.