Antalya / Demre

Demre Devlet Hastanesi'de 20 Yıllık Özlem Sona Erdi

Demre Devlet Hastanesine 20 yıllık aradan sonra kadrolu göz hastalıkları uzmanı atandı. Daha önce görevlendirme doktorların görev yaptığı hastaneye kadrolu olarak atanan Op. Dr. Utku Parlak, göreve başladı.

Demre Devlet Hastanesi'de 20 Yıllık  Özlem Sona Erdi

DEMRE DEVLET HASTANESİNDE 20 YILLIK ÖZLEM SONA ERDİ
Demre Devlet Hastanesine 20 yıllık aradan sonra kadrolu göz hastalıkları uzmanı atandı.
Daha önce görevlendirme doktorların görev yaptığı hastaneye kadrolu olarak atanan Op. Dr. Utku Parlak, göreve başladı. Demre Devlet Hastanesine atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Utku Parlak’ın göreve başlamasıyla birlikte 20 yıl aradan sonra poliklinik hizmetleri haftanın 5 günü tam zamanlı olarak hizmet vermeye başladı.
1987 Samsun doğumlu olan Parlak; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2011 yılında mezun oldu. 2021 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisasını tamamlayarak uzmanlığını aldı. Bir önceki görev yeri olan Silopi Devlet Hastanesinden ayrıldıktan sonra Açıktan atama ile Demre Devlet Hastanesine atanarak görevine başladı.
Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Serkan Kurt. “Hastanemizde uzun yıllar aradan sonra Ortopedi Uzmanının atamasından sonra Göz Uzmanının da atanmasının ilçemiz adına önemli bir sağlık gelişiminin olduğunu buna büyük katkı sağladığını ve ilçemizden hastaların diğer ilçelere ve İl merkezine tedavi için gitmelerinin önemli ölçüde azaldığını ve azalacağını belirterek ve yakın zamanda ataması yapılan Radyoloji ve psikiyatri uzman hekimlerinin göreve başlayacağını” belirtti.
Alo 182 ve mobil MHRS uygulamalarından Randevunuzu oluşturabilirsiniz Sağlıklı Günler Dileriz.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bursa'da çocuğun kulağından  2 adet kurtçuk çıktı
Sağlık

Bursa'da çocuğun kulağından 2 adet kurtçuk çıktı

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 13 yaşındaki erkek çocuğun kulağından 2 adet kurtçuk çıkarıldı.

Sanko Üniversitesi Öğr. Üyesi prof. Dr. Çetin: - “Kalp sağlığınız için düzenli kontrollerinizi ihmal etmeyin”
Yaşam

Sanko Üniversitesi Öğr. Üyesi prof. Dr. Çetin: - “Kalp sağlığınız için düzenli kontrollerinizi ihmal etmeyin”

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE) 2024-1 Başarıyla Tamamlandı
Bölgesel

Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE) 2024-1 Başarıyla Tamamlandı

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ambulans kazalarının önlenmesi, etkin ve verimli bir hizmet sunumunun sağlanması amacıyla hastane öncesi acil sağlık hizmetleri personeline "Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE)" periyodik olarak verilmektedir.

Türkiye 2024'te Sağlık Turizminde Marka Olacak!
Sağlık

Türkiye 2024'te Sağlık Turizminde Marka Olacak!

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Genel Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Türkiye'nin 2024 yılında sağlık turizmi alanında bir marka haline geleceğini söyledi.

Hareketsiz Yatıyor Sandılar, Ölü Çıktı!
3. Sayfa

Hareketsiz Yatıyor Sandılar, Ölü Çıktı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde vatandaşların, ‘Yerde hareketsiz yatıyor’ diye ihbar ettiği kişi, sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller neticesinde ölü olduğu ortaya çıktı.

2. Çukurova Bölgesel Toplantısı Gerçekleşti!
Sağlık

2. Çukurova Bölgesel Toplantısı Gerçekleşti!

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, ortopedi uzmanlarını bir araya getiren 2. Çukurova Bölgesel Toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıda “Tüm Yönleriyle Rotator Manşet Yırtıkları” ele alındı.