Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Kompeksi’nde yüzme havuzunun izolasyon testleri bu hafta başlıyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin TBMM’ye 1973’te Antalya milletvekili olarak giren bakanlık ve başbakan yardımcılığı görevlerinde bulunan ve 11 Şubat’ta hayata veda eden CHP’nin 4’üncü Genel Başkanı Deniz Baykal’ın memleketinde ad verdiği spor kompleksinin inşaatı devam ediyor. Kızılarık Mahallesi’nde 8 bin metrekare alana kurulan komplekste yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahası ve halı saha yer alıyor. Tamamlandığında 30 milyon liraya mal olacak komplekste yüzme havuzu inşaatı son aşamaya geldi. Havuzun bu hafta izolasyon testine başlanacak.
Merhum Deniz Baykal’ın adının, memleketi Antalya’da spor tesisine verilmesi haziran ayında Muratpaşa Belediye Meclisi’nde siyasi partilerin oy birliğiyle kabul edilmişti.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)