Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bekilli ilçesi Kutlubey Mahallesi'nde tamamladığı içme suyu hattı çalışmaları sonrası üst yapı çalışmalarını da gerçekleştirerek mahallenin çehresini değiştirdi. Kutlubey'e üst yapı çalışmalarında 1000 ton asfalt döküldü, 90 bin m beton parke taşı döşendi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce Bekilli ilçesi Kutlubey Mahallesi'nde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. İlk etapta Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Kutlubey Mahallesi'nde sık sık içme suyu hatlarında arıza ve patlak yaşanması sebebiyle ömrünü tamamlamış içme suyu borularını yeni nesil, uzun ömürlü polietilen borularla değiştirmeye başladı. Proje kapsamında bölgeye 25 bin 500 metre içme suyu hattı döşendi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından üst yapı çalışmalarına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, mahallede 700 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki Atatürk Caddesi'ni 1000 ton sıcak asfaltla buluşturdu. Mahalleyi 90 bin metrekare beton parke ile donatan ekipler, mahallenin çehresini baştan aşağıya yeniledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürü Kaan Özaydın, “Yıllar sonra mahallemizi sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Ara sokaklarımızda ise beton parke taşı imalatlarımızı tamamladık. Kutlubey'de kış gelmeden bütün işlerimizi tamamladık” dedi.
Kutlubey Mahalle Muhtarı Ergün Akgeyik, hem Atatürk Caddesi'ni sıcak asfaltla buluşturduğu, hem de sokak aralarına beton parke taşı döşendiği için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na teşekkür etti. Mahalle sakinlerinden Ömer Kaşak, uzun yıllardır gelmeyen hizmetlerin artık kendilerine ulaştığını, yapılan çalışmalardan çok memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Çavuşoğlu'na ve emek verenlere teşekkürlerini sundu. Mahalle sakini Zeliha Aydınhan ise, şimdiye kadar böyle düzenli ve güzel bir hizmet almadıklarını, üvey evlat muamelesi gördüklerini ifade ederek, kendilerine bu imkanı sunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na teşekkür etti.
Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, Kutlubey'in yıllardır hasret duyduğu ve özlediği bir çalışmanın gerçekleştiğini ifade ederek, “Bülent Nuri Çavuşoğlu Başkanımız diğer partiler gibi seçim zamanını beklemeden, hemen seçimin arkasından vatandaşa hizmet şiarıyla bu çalışmaları başlattı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, halkın ihtiyaçları doğrultusunda bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, Kutlubey Mahallesi'nin kronikleşen sorunlarına çözüm getirdiklerini söyledi. Başkan Çavuşoğlu, “Tek şiarımız var o da halka hizmet anlayışı ile nerede, kimin ne ihtiyacı varsa, Denizli'nin kaynaklarını yine Denizli'ye harcamak için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Kutlubey Mahallemiz çalışmalarımız neticesinde artık daha modern ve güzel bir hale gelmiştir. Kutlubey'e, Bekilli'ye hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)