Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Sadi Cesuroğlu yaz konserleri kapsamında, Delikliçınar Meydanı’nda sahne aldı. Anadolu’ya has ezgilerin söylendiği gecede Cesuroğlu izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 14 Eylül’e dek kentin yoğun olarak ziyaret edilen bölgelerinde düzenlediği yaz konserleri Delikliçınar Meydanı ile devam etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Sadi Cesuroğlu’nun sahne aldığı konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle geceye renk katan sanatçı Cesuroğlu, büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım günün anısına Sadi Cesuroğlu’na plaket takdim etti.
Konserler 14 Eylül’e kadar sürecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının sahne alacağı yaz konserleri 14 Eylül’e dek sürecek.
Düzenlenecek konserlerin bilgileri şu sekilde;
9 Ağustos 2024 Cuma Sadi Cesuroğlu İncilipınar Parkı 21:00
10 Ağustos 2024 Cumartesi Sadi Cesuroğlu Adalet Parkı 21:00
14 Ağustos 2024 Çarşamba İsmail Barkan Kyk Anfi 21:00
16 Ağustos 2024 Cuma Hakan Eyiden İncilipınar Parkı 21:00
17 Ağustos 2024 Cumartesi İsmail Barkan ( Thm Koro ) Adalet Parkı 21:00
23 Ağustos 2024 Cuma Işıl Koç İncilipınar Parkı 21:00
24 Ağustos 2024 Cumartesi Işıl Koç Adalet Parkı 21:00
6 Eylül 2024 Cuma Sadi Cesuroğlu İncilipınar Parkı 21:00
7 Eylül 2024 Cumartesi Ahmet Nuri Çağdaş ( Tsm Koro ) Adalet Parkı 21:00
11 Eylül 2024 Çarşamba Hakan Eyiden Çınar Meydanı 21:00
13 Eylül 2024 Cuma Ahmet Algün İncilipınar Parkı 21:00
14 Eylül 2024 Cumartesi Kent Orkestrası Çınar Meydanı 21:00
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)