Denizli’de park halinde olan bir otomobilin motor kısmında çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, maddi hasar oluşan araç kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre; Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Gerzele Mahallesi’nde park halindeki bir otomobilin motorundan dumanlar yükseldi. Çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin titiz müdahalesiyle yangın fazla büyümeden söndürülürken park halinde yanan aracın motor kısmı kullanılmaz hale geldi. Elektrik aksamındaki bir arızadan dolayı çıktığı iddia edilen yangınla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)