Denizli’de malvarlığı paylaşımı nedeniyle husumet bulunan dayı ve yeğeni arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli dayı kendisini ve eşini odun ile darp eden yeğenini tüfekle öldürdü.
Olay, Tavas ilçesine bağlı Kızılca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aynı zamanda komşu olan dayı Ramazan G. (74), ile yeğeni Osman Karaalp (44), evlerinin önündeki sokakta aralarında geçmişten gelen malvarlığı husumeti nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle dayı ve yeğenin kavgasına Ramazan G.’nin eşi Elif G.’de dahil oldu. O sırada zihinsel sorunları da bulunduğu öğrenilen Osman Karaalp, yol kenarındaki odun yığınları arasından eline aldığı bir odun ile dayısı Ramazan G., ile yengesi Elif G.’yi darp etmeye başladı. Kavga sırasında eşinin başına aldığı darbe sonucu yere yığıldığını fark eden Ramazan G., evinden aldığı tüfekle tekrar olay yerine geldi.
Ramazan G., burada Osman Karaalp’e doğru ateş açtı.
Ramazan G.’nin açtığı ateş sonucu Osman Karaalp, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu Osman Karaalp’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Kavgada ağır yaralanan Elif G. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tavas Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi tamamlanan Elif G., Denizli’ye sevk edildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Osman Karaalp’in cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı Morgu'na kaldırıldı. Elif G.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, Ramazan G., ise Tavas Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)