Denizli’nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen düğün merasiminde havaya ateş açarak ortalığı savaş alanına çeviren 25 maganda, 30 saatlik kamera inceleme çalışmasının ardından jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı operasyonlarla yakandı.
Sarayköy ilçesine bağlı Duacılı Mahallesi’nde 3 Ağustos 2023 günü düzenlenen düğünde çok sayıda havaya ateş açıldı. Tehlikeli anlara şahit olan konuklar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak şikayete bulundu. Denizli İl Jandarma Komutanlığı, düğün merasiminde havaya ateş edildiği yönünde alınan ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Alana giden ekipler, çok sayıda çeşitli çaplarda tabanca kovanı olduğu tespit ederek, kovanlara el koydu. Magandaların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, düğünde çekilen görüntüleri inceledi. 30 saat süren kamera görüntüsü incelemesi sonucunda meskun mahal içerisinde silahla ateş eden 25 şüpheli tespit etti.
Yapılan tespite yönelik 9 Eylül 2023 günü İl Jandarma Komutanlığınca 24 ayrı adreste eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda yapılan aramalarda 13 adet tabanca, 9 adet gaz tabancası, 10 adet av tüfeği, 572 adet mühimmat, 76 adet ses ve gaz fişeği ele geçirildi. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)