Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gençler arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi bacağından yaralandı.
Olay, Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgeye göre; Fatih Kapalı Pazaryerinde karşı karşıya gelen iki genç grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen arbedede, 17 yaşındaki R.Ş. isimli genç bacağından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bacağından vurulduğu anlaşılan R.Ş., sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinden ardından ambulansla PAÜ Hastanesi acil servisine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan R.Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kavgaya karışan ve ekiplerin olay yerine geldiğini görünce olay yerinden uzaklaşan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi amacıyla çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)