Denizli Emniyet Müdürlüğü, gençlerin mahalle bilincini güçlendirmek ve sporu tabana yaymak amacıyla futbol turnuvası düzenliyor.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin toplumsal bağlarını güçlendirme ve mahalle kültürünü canlandırma amacıyla "Mahallemde Maç Var" futbol turnuvası düzenliyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, turnuvanın sporu tabana yaymayı, gençler arasında spor bilincini artırmayı ve mahallelerdeki huzur ile güven ortamını geliştirmeyi amaçladığı belirtiliyor. Turnuva sayesinde gençlerin kötü arkadaşlıklardan ve alışkanlıklardan uzak durmaları da teşvik edilecek.
Katılım şartları ve başvuru süreci
Denizli’de yaşayan 2007, 2008 ve 2009 doğumlu gençler, turnuvaya katılmak üzere 10 Aralık 2023 tarihine kadar kimlik kartları ile birlikte mahalle muhtarlıklarına başvuruda bulunabilecekleri açıklandı. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)