DENİZLİ (İHA) - Denizli MEB AKUB Ekibi “19 Mayıs Ruhuyla 19 Kilometre Doğada Yürüyorum“ etkinliği gerçekleştirdi.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimi (Denizli MEB AKUB), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Denizli MEB AKUB, Millî Eğitim Bakanlığının talimatıyla 2021 yılından beri, Arama ve Kurtarma Birimi ile afet ve acil durum hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve bilincin geliştirilmesi amacıyla yıl boyunca çeşitli eğitim ve etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu çerçevede Denizli’de gönüllü öğretmenler ve milli eğitim müdürlüğü personelinden oluşturulan Denizli MEB AKUB, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası çerçevesinde, hareketli yaşam ve sportif faaliyetler sorumlusu rehberliğinde '19 Mayıs Ruhuyla 19 Kilometre Doğada Yürüyorum' adlı etkinlikte doğayla iç içe yürüyüş yaptı.
Denizli Çamlık Mesire mevkiinde yürüyen MEB AKUB, doğa yürüyüşü ile millî mücadelenin ilk kıvılcımının yakıldığı 19 Mayıs ruhunu ve bu destansı yolculuğun kahramanlarını yâd ettiler.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)