Denizli'de kuruluşunun 17. Yıldönümünü kutlayan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi tüm personelin katılımıyla yılın yorgunluğunu unutulmaz gecede attı.
Denizli'de 2008 yılında faaliyetlerine başlayan Özel Cerrahi Hastanesi geleneksel hale getirdiği kuruluş yıldönümünü kutlamalarının 17'incisini düzenledi. Yönetim Kurulu üyeleri, hastane hekimleri, hemşireleri, iş ortakları gibi tüm personelin bir araya geldiği gecede yılın tüm yorgunluğu atıldı. Program öncesi Özel Cerrahi Hastanesi bünyesinde 10. Yılını tamamlayan personele plaketleri takdim edildi.
Özel Cerrahi Hastanesi'nin 17. kuruluş yıldönümü programında konuşma yapan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zerrin Çelik, duygu dolu anlar yaşadı. Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik'i anan Dr. Zerrin Çelik, “Bu gece hepimizin. Hepinizi burada görmek beni çok mutlu etti. Hepiniz burada ev sahibi gibi hissedin çünkü burada misafir yok; biz büyük bir aileyiz. Hepimiz için ani ve büyük bir kayıp olan Murat Bey'in olmaması hepimizi derinden etkiledi. Ancak onun bu geleneği devam ettirmemizi isteyeceğine inanarak bu yıl da bir aradayız. Bu başarı, zincirin tüm halkalarının aynı disiplin ve sağlamlıkta çalışmasıyla mümkün oldu. Tüm hekim arkadaşlarıma, hemşirelerimize, yardımcı sağlık personelimize, temizlik ekiplerimize, çağrı merkezi çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)