Burdur / Burdur

DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARIYORUZ

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Elazığ- Sivrice merkezli depremden duyduğu üzüntülerini dile getirerek; “Depremin yaralarını hep birlikte sarıyoruz, acılarını birlikte azaltıyoruz.

DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARIYORUZ

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Elazığ- Sivrice merkezli depremden duyduğu üzüntülerini dile getirerek; “Depremin yaralarını hep birlikte sarıyoruz, acılarını birlikte azaltıyoruz. Türkiye’deki tüm oda ve borsalar gibi bizler de yardım kampanyası başlatarak depremden mağdur olanlar vatandaşlara destekte bulunacağız” dedi.

Depremden kaybedilen vatandaşların acısının yürekleri yaktığını ifade eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak depremden kaybettiğimiz vatandaşlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yusuf Keyik, deprem gibi doğal afet ve zor günlerde milletçe birlikteliğin pekiştiğine dikkat çekti. Ülkemizdeki doğal afetlerin büyük üzüntü oluşturduğunu belirten Başkan Yusuf Keyik, Elazığ depremi öncesinde de olduğu gibi bu depremde de ülkenin seferber olduğunu kaydetti.

TOBB’UN BAŞLATTIĞI YARDIM KAMPANYASINDA BİZ DE VARIZ

Depremin hemen ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) AFAD koordinasyonlu başlattığı yardım kampanyası için Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın da harekete geçtiğini söyleyen Başkan Yusuf Keyik: “Milletimiz bundan önceki her felakette olduğu gibi Elazığ depreminde de birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, hassasiyet gösterdi. Yaraların sarılması, acıların azaltılması noktasında üst çatı kurumumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yardım kampanyası başlatıp, Türkiye’deki tüm oda ve borsaları bu kampanyaya davet etti. Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaraların sarılması konusunda sorumluluk üstlenerek ilimizde de yardım kampanyası başlattık.

Odamız üyelerinden ‘Elektrikli veya tüplü ısıtıcı’, ‘Kullanılmamış kıyafet’, ‘Kuru gıda’ ve ‘Çocuk bezi’ yardımında bulunmak isteyenlere duyurularda bulunduk. Ancak deprem bölgesine yakın illerden elektrikli veya tüplü ısıtıcı ile kullanılmamış kıyafet yardımları tamamlandığı için bizler Kuru Gıda ve Çocuk Bezi yardımlarını toplayacağız. Yardım kampanyamıza katılmak isteyen değerli üyelerimiz Odamızla iletişime geçebilir veya 29 Ocak 2020 Çarşamba günü sat 16.00’a kadar Odamız Genel Sekreterliğine bu yardımlarını teslim edebilir.” şeklinde konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı
Bölgesel

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, 17-20 Nisan tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!
Etkinlik

BUTSO Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu!

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, düzenlediği iftar programıyla meclis üyelerini ve Burdur protokolünü bir araya getirdi.

Burdur Mart Ayında İhracatını %24,5 Artırdı
Bölgesel

Burdur Mart Ayında İhracatını %24,5 Artırdı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEYİK, Burdur'un 2024 yılı mart ayı ihracatının bir önceki yılın aynı ayına göre %24,50'lik artış ile 24 milyon 737 bin 860 dolar olduğunu açıkladı.

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı
Bölgesel

BUTSO Ramazan'da 400 Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Ramazan ayı gıda yardım geleneğini bu yıl da sürdürerek 400 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi ulaştırdı.

Burdur'un Şubat Ayı İhracatı Yüzde 41,3 Artış Gösterdi!
İş Dünyası

Burdur'un Şubat Ayı İhracatı Yüzde 41,3 Artış Gösterdi!

Burdur'un 2024 yılı şubat ayı ihracatı 17 milyon 834 bin 220 dolar olarak gerçekleşti. Bu rakam, bir önceki yılın aynı ayına göre %41,3'lük bir artışı temsil ediyor.

Burdur'da İhracatta Durgunluk: Hedeflerin Altında Kalındı
İş Dünyası

Burdur'da İhracatta Durgunluk: Hedeflerin Altında Kalındı

Burdur'un 2024 yılı ocak ayı ihracatı 17 milyon 708 bin 970 dolar olarak gerçekleşti. Bu rakam geçen yılın aynı ayına göre %18,2'lik bir düşüşe işaret ediyor. Başkan KEYİK, en çok ihracat yapılan ülkeleri ve sektörleri de açıkladı.