Antalya

Depremzedeler bu geziyle moral depoladı

Antalya’da konaklayan depremzede vatandaşlar kendileri için düzenlenen sosyal iyileştirme çalışmaları kapsamında düzenlenen gezi ile moral depoladılar.

Depremzedeler bu geziyle moral depoladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi depremzede vatandaşlar için sosyal iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Antalya’da konaklayan depremzede vatandaşlar için, Bal Mumu Heykelleri, Akvaryum, Hayvanat Bahçesi ve Antalya Müzesi gezisi düzenlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle, Türkiye’yi yasa boğan depremde zarar görüp kente gelen vatandaşları, sosyal, sportif ve kültürel çalışmalarla süreci en iyi şekilde atlatmalarına destek olunuyor. Başlatılan sosyal iyileştirme çalışmaları kapsamında bisiklet eğitimi, tarihi ve doğa gezileri ile depremzede vatandaşlara moral olunuyor.

BAL MUMU HEYKELLERİ VE AKVARYUM GEZİLDİ

Sosyal iyileştirme çalışmaları kapsamında Hasan Subaşı Tesisleri, Teiaş 9. Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde kalan ve İstanbul Üniversitesi Antalya Konuk Evi’nde kalan yaklaşık 200 depremzede vatandaş için Bal Mumu Heykelleri ve Akvaryum gezisi düzenledi. Depremzede vatandaşlar, Bal Mumu Heykelleri ve Dev Akvaryuma hayran kaldı.

ANTALYA MÜZESİNİ GEZDİLER

Bal Mumu Heykelleri ve Akvaryum gezisinin ardından depremzede vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesini gezdi. Depremzede vatandaşlar, hem hayvanları inceleme fırsatı buldu hem de alanı gezerek depremin etkisinden uzaklaşmaya çalıştı. Depremzede vatandaşlar daha sonra heykel koleksiyonuyla tanınan Antalya Müzesini gezdi. Dünyanın en önemli heykel müzeleri arasında gösterilen Antalya Müzesi insan yaşamına ait izlerden Cumhuriyet dönemine kadar barındırdığı eserler depremzede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

KEYİFLİ GÜN GEÇİRDİLER

Keyifli, güzel ve eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlar gezi ve ziyaretler nedeniyle yaşadıkları mutluluklarını dile getirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden depremzede vatandaşlar, “Yetkililerimiz bizleri düşünüp böyle bir gezi düzenlemeleri bizim için çok anlamlı. Dev akvaryum, hayvanat bahçesi, bal mumu heykeli, Antalya müzesine bayıldık. Antalya çok güzel bir şehir. Burada yaşayanlar çok şanslı. Bizde şanslıyız bize de görmek nasip oldu. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek teşekkür etti.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Türker Ahmet Özay da, Başkan Muhittin Böcek’in Antalya’da misafir edilen depremzede vatandaşlara kentin tarihi, turistik ve ören yerlerini gezdirmek istediklerini belirterek, “Depremzede vatandaşlarımıza sanatsal, sportif ve kültürel etkinliklere devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan sosyal iyileştirme çalışmalarının devam edeceği ve etkinlik talep edenler için 0 242 321 24 70 numaralı telefonla iletişime geçilebileceği belirtildi.

Depremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladıDepremzedeler bu geziyle moral depoladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı
Yaşam

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı

Burada gerçek anlamda millet var, dil var, adalet var. Bu 7000 yıl evvel olan bir şey. Mesela bir başka örnek, futbolu İngilizlerin bulduğu söylenir ama futbol ilk defa Türk kadınları tarafından oynanan bir oyundur. Kayıtlarda da bu konu geçer.

Büyükşehir'den Çiftçilere Süt Yemi Desteği
Bölgesel

Büyükşehir'den Çiftçilere Süt Yemi Desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Elmalı Yuva Mahallesi'nde 9 yetiştiriciye 366 çuval süt yemi desteği yapıldı.

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt
Bölgesel

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt

YELTEN'E KONFORLU YOL... Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Korkuteli Yelten Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Akseki’nin çağrısını cevapsız bırakmadı
Bölgesel

Antalya Büyükşehir Akseki’nin çağrısını cevapsız bırakmadı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki ziyareti sırasında vatandaşlardan gelen ulaşım desteği talebini karşılıksız bırakmadı. Uzak mahallelerde oturan vatandaşlar ring seferleri ile ilçe merkezine taşınıyor.

Antalya'da Güneş Mahallesi Cami ibadete hazır hale getiriliyor
Bölgesel

Antalya'da Güneş Mahallesi Cami ibadete hazır hale getiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Güneş Mahallesi Cami inşaatı yüzde 99 oranında tamamlandı.

Büyükşehir vatandaşın iftar sofrasına destek oluyor
Yaşam

Büyükşehir vatandaşın iftar sofrasına destek oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayında dayanışmayı artırıyor. Ramazan’ın 3. gününde de Büyükşehir ekipleri Kepez Aydoğmuş Mahallesi’nde iftar öncesi vatandaşlara sıcak yemek ikram etti.