Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) yapılan sevkler açıklandı.
RAMS Park’ta oynanan ve Galatasaray’ın 3-0’lık üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın ardından, disiplin süreci resmen başladı. TFF’den yapılan açıklamada, Fenerbahçe kalecisi Ederson Santana De Moraes’in “hakaret” ve “sportmenliğe aykırı hareket” gerekçeleriyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği bildirildi.
Açıklamada ayrıca Galatasaray Kulübü’nün “çirkin ve kötü tezahürat”, “usulsüz seyirci alınması” ve “talimatlara aykırı hareket” nedenleriyle disipline gönderildiği ifade edildi. Fenerbahçe Kulübü ise derbide yaşanan “saha olayları” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)