Isparta

Dereboğazı yolu 15 yıl önce yapılmalıydı Bu bizim eksikliğimizdir

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, uzun yıllardır bölge halkının gündeminde yer alan Dereboğazı Yolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Dereboğazı yolu 15 yıl önce yapılmalıydı Bu bizim eksikliğimizdir

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, uzun yıllardır bölge halkının gündeminde yer alan Dereboğazı Yolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerle bir araya gelen Gökgöz, yolun gecikmesine ilişkin özeleştiride bulunarak eksiklikleri kabul ettiklerini söyledi.

Dereboğazı Yolu’nun yıllar önce tamamlanması gerektiğini belirten Gökgöz, “Bugüne kadar hiçbir sebebe ve mazerete dayanmaksızın Dereboğazı yolu 15 yıl önce yapılmalıydı. Evet, bunu kabul ediyoruz. Bu bizim eksikliğimizdir” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların taleplerinin farkında olduklarını vurgulayan Gökgöz, ulaşım alanındaki sorunların çözümü için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız. Şehrimizin ulaşım noktasında yaşadığı sıkıntıları görüyoruz. Dereboğazı yolundaki vatandaşlarımızın haklı taleplerini yakından biliyoruz. İnşallah bu projeyi tamamlayacağız” dedi.

Yaklaşık 120 kilometre uzunluğundaki Dereboğazı Yolu’nun 60 kilometrelik bölümünün tamamlandığını aktaran Gökgöz, kalan kısmın da etap etap hayata geçirileceğini söyledi. Antalya tarafında 18 kilometrelik bölümün ihalesinin yapıldığını ifade eden Gökgöz, Isparta tarafında da yeni bir ihale sürecinin başlatılacağını belirtti.

Gökgöz, yolun kalan kısmına ilişkin müjdeli haberleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydederek, Dereboğazı Yolu’nun tamamlanmasının bölge ulaşımı açısından önemli bir kazanım olacağını dile getirdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.