Antalya

Dernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı ve Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Dernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının düzenlediği etkinlikte Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı ve Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, öğrencilerle bir araya geldi.
Otomotiv Distribütörleri Derneği Başkanı ve Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Akdeniz Üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini aktardı. Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının düzenlediği etkinliğe, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Özen ve öğretim üyeleri katıldı. Öğrencilere kendi yaşamından örnekler veren Bozkurt, 35 yaşında otomotiv sektöründe Türkiye’nin en genç genel müdürü olduğunu belirterek, “Sizler de hayatınızda gerekli azmi ve cesareti gösterebildiğiniz sürece çok büyük başarılara imza atabilirsiniz” diye konuştu.

"Saygı, başarıyı getirir"

Üniversite yıllarının öğrencilerin gelecekleri açısından çok önemli bir dönem olduğuna değinen Bozkurt, “Kimse vaktimiz yok demesin lütfen. Bizler de sizin içinde bulunduğunuz ortamlardan geçtik. İnanın üniversite sonrasında birtakım şeyler için zamanınızın çok daha az olduğunu göreceksiniz. Onun için bu dönemde İngilizcenizi mutlaka geliştirin ve çok kitap okuyun. ’Kitap okumak önemli değil’ demeyin. İnsan kelimelerle düşünür ve konuşur. Kritik ve analitik zekanızı geliştirmek için okumaya çok önem verin” ifadelerini kullandı.

’TUFAN V’ ile test sürüşü

Marka olarak insana saygıya çok önem verdiklerini belirten Bozkurt, “İnsana saygı, kendine saygıdan başlar. Kendine saygı duyan bireyler kendilerini iyi yetiştirirler ve yaptıkları işi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterirler” şeklinde konuştu.
İnteraktif bir ortamda gerçekleşen söyleşi sonunda Bozkurt, TEKNOFEST 2022’de finale kalan mühendislik fakültesi öğrencilerinin ve Ar-Ge ve Yüksek Teknoloji Topluluğu’nun kurduğu Tufan Elektromobil Takımı’nın ’TUFAN V2’ isimli elektrikli otomobili inceledi. Araçla kısa bir test sürüşü gerçekleştiren Bozkurt, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Bozkurt’u etkinlik öncesi makamında ağırlayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan da, alanında öncü isimlerin deneyimlerini paylaşmasının öğrencilerin gelişimi için çok önemli olduğunu belirtti.

Dernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştuDernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştuDernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştuDernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştuDernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştuDernek Başkanı Bozkurt, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da Tarımsal öğretiminin 178. yıl dönümü kutlandı
Yaşam

Antalya'da Tarımsal öğretiminin 178. yıl dönümü kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ev sahipliğinde Türkiye’de tarımsal eğitim-öğretiminin 178. yıl dönümü yoğun katılımla kutlandı.

Akdeniz Üniversitesi’nde 50 bin öğrenci iş dünyasıyla buluşturulacak
Yaşam

Akdeniz Üniversitesi’nde 50 bin öğrenci iş dünyasıyla buluşturulacak

Akdeniz Üniversitesi Güney Kariyer Fuarı’na ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Antalya Büyükşehir’den öğrencilere düşünceli davranış
Yaşam

Antalya Büyükşehir’den öğrencilere düşünceli davranış

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için ekim ayında Gülveren Mahallesi’nde açtığı kız öğrenci yurdu, öğrencilere sıcak yuva oldu.

Üniversiteliler ASAT'ta
Bölgesel

Üniversiteliler ASAT'ta

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın işbirliğiyle genç mühendis adayları Serik Belkıs İçme Suyu Üretim Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Akdeniz Üniversitesi, sıralamalarda yükseliyor
Bölgesel

Akdeniz Üniversitesi, sıralamalarda yükseliyor

Akdeniz Üniversitesi, 2023 yılı uluslararası değişim programlarına katılan öğretim elemanı sayısında Türk üniversiteleri arasında birinci olduğunu duyurdu

Akdeniz Üniversitesi alım yapıyor! Öğretim üyelerinin dikkatine!
Eleman İlanı

Akdeniz Üniversitesi alım yapıyor! Öğretim üyelerinin dikkatine!

Akdeniz Üniversitesi, 2024 yılında öğretim üyesi alımı yapacak. Başvuru şartları ve gerekli belgeler için detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın.