Afyonkarahisar’da sabah erken saatlerde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden genç adamın, kazaya karışan otobüse olay mahallinden sadece 30 kilometre önce bindiği ortaya çıktı.
Kaza, sabah erken saatlerde Sinanpaşa ilçesine bağlı Kılıçarslan beldesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.A.K. (38) idaresindeki 10 HD 307 plakalı Temsa marka Isparta Petrol Turizm firmasına ait Alanya- Ankara seferini yapan otobüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi. İhbar üzerine bölge jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otobüste yolcu olarak bulunun Süleyman Kırcı (30) isimli olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 25 kişi ise sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve üniversite hastanesine götürüldü. Yaralılardan birinin durumun ağır olduğu açıklandı.
Olayda yaşamını yitiren Kırcı’nın yaşadığı Sandıklı ilçesinden eşi Yeter Tunay Kırcı ve 3 yaşındaki oğlu M.E.K. ile otobüse bindiği öğrenildi. Otobüs, Ankara’ya doğru hareket ettikten 30 kilometre sonra Kılıçarslan beldesi girişinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada devrilen otobüsün altında kalan Süleyman Kırcı olay yerinde yaşamını yitirirken, karısı ve oğlu ise yaralandı. Yeter Tunay Kırcı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kırcı ailesinin Ankara’da akraba ziyaretine gittikleri öğrenildi.
Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ederken gözaltına alınan otobüs şoförü M.A.K.’nın jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)