Direksiyon başında fenalaşan sürücü kaza yaptı : 1 ölü 2 yaralı

Kocaeli’de direksiyon başında fenalaşan sürücünün kontrolünden çıkan hafifi ticari araç, Elektronik Denetleme Sistemi direğine çarptı.

Direksiyon başında fenalaşan sürücü kaza yaptı : 1 ölü 2 yaralı

Kocaeli’de direksiyon başında fenalaşan sürücünün kontrolünden çıkan hafifi ticari araç, Elektronik Denetleme Sistemi direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi ve oğlu yaralandı. Ailenin tedavi için gittikleri hastaneden dönerken kaza geçirdikleri öğrenilirken, çarpışmanın şiddetiyle motorun araçtan fırladığı görüldü.

Kaza, İzmit ilçesi Baki Komsuoğlu Bulvarı Kabaoğlu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, direksiyon başında fenalaşan Turgay Mert’in (42) kontrolünden çıkan 54 ABJ 852 plakalı hafifi ticari araç, önce aydınlatma sonra Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motor araçtan dışarıya fırladı. Sürücü Turgay Mert, eşi A.M. (48) ve oğlu O.M. (16) araçta sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koşarken 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri dakikalarca kalp masajı yaptı
Bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle A.M. ve O.M. araçtan çıkartıldı. Sağlık ekipleri kalbi duran Turgay Mert’e araç içinde dakikalarca kalp masajı yaptı. İlk müdahalelerinin ardından ambulansa taşınan baba, anne ve oğulları Kocaeli Şehir Hastanesi ile Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen Turgay Mert hayatını kaybetti.

Tedavi sonrası eve dönerken kaza geçirmişler
Öte yandan tedavi için Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden ailenin eve dönüş yolunda kaza geçirdikleri kaydedildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 İsdemir saat ücretli işe alım yapacağını duyurdu
İş Dünyası

İsdemir saat ücretli işe alım yapacağını duyurdu

İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli statüsünde görev yapmak üzere işe alım yapacak. Şirkette iş başı yapmak isteyen adaylar, 13 Mayıs’tan itibaren iki hafta boyunca Pazartesi’den Cuma’ya kadar başvurularını yapabilecek.

Arıcılık firması enerjisini OKA ve KOSGEB,  desteğiyle kurduğu GES’ten karşılamaya başladı
İş Dünyası

Arıcılık firması enerjisini OKA ve KOSGEB, desteğiyle kurduğu GES’ten karşılamaya başladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB), Çorum’da arıcılık malzemeleri imalatı yapan işletmeye sağladığı finansman desteği ile kurulan Güneş Enerjisi Santrali (GES) sayesinde işletmenin enerji ihtiyacı karşılanıyor.

Toroslar Belediyesi, semt pazarlarında denetimlerini  devam ettiriyor
Bölgesel

Toroslar Belediyesi, semt pazarlarında denetimlerini devam ettiriyor

Mersin merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri,  Gazze için omuz omuza
Bölgesel

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, Gazze için omuz omuza

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüdü.

Uzun süredir haber alınamayan Tolga Taş evinde ölü bulundu
3. Sayfa

Uzun süredir haber alınamayan Tolga Taş evinde ölü bulundu

Aydın'ın Efeler ilçesinde arkadaşının uzun süre haber alamadığı bir şahıs evinde ölü olarak bulundu.

Nevşehir’de İsrail’e tepki
Bölgesel

Nevşehir’de İsrail’e tepki

Nevşehir’de öğrenciler; İsrail’in Gazze ve Refah’a yönelik kara saldırısına tepki gösterisi düzenledi.