Aydın’ın Söke ilçesinde binanın dış cephe boyasını yaparken beşinci kattan düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay Yenicami Mahallesi Bağarası Caddesi üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelin dış cephe boyasını yapan boyacı Kemal Katırcılar (64), dengesini kaybederek beşinci kattan aşağı beton zemine düştü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapıla ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis intikal etti. Talihsiz işçi yapılan ilk müdahale sonrasında ambulans ile Söke Fehime Faik Kocagöz Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Katırcılar doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katırcılar’ın ölüm haberi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)