Tokat

Doğalgazın tahtını sallayacak! Bu yöntem her şeyi değiştirecek

Elektrikli ısı boyası, evleri, seraları ve bahçeleri ısıtmak için kullanılabiliyor. Doğalgazın ulaşamadığı yerlerde ve peteklerin ısınmadığı odalarda ideal bir çözüm sunuyor. Tokat'ta geliştirilen ısıya dönüşen boya ile kömür ve doğal gaza alternatif bir çözüm sunuluyor.

Doğalgazın tahtını sallayacak! Bu yöntem her şeyi değiştirecek

Tokat'ta geliştirilen özel bir boya ile evleri ısıtan inovatif sistem, doğalgaz ve kömür gibi geleneksel ısınma yöntemlerine çevre dostu bir alternatif sunuyor. Elektrik enerjisini ısıya dönüştüren bu boya, ekonomik, çevreci ve doğal bir ısınma çözümü olarak öne çıkıyor.

Gelişen teknolojiyle birlikte enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere yönelik arayışlar artarak devam ediyor. İşte bu arayışlara yanıt olarak, mühendislerin geliştirdiği yenilikçi boya ısıya dönüşüyor. Tokat’ta bir girişimci kömür ve doğal gaz gibi geleneksel ısınma yöntemlerine alternatif bir çözüm üretti.

Elektrik enerjisini ısıya dönüştüren özel bir boya ile evleri, bahçeleri ve daha fazlasını ısıtan yenilikçi bir sistem piyasaya sürüldü. Hem ekonomik hem de çevreci olan bu yenilikçi teknoloji, enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik adına önemli bir ilerleme niteliği taşıyor.

DOĞALGAZA ALTERNATİF OLDU

Yüzeyine sürüldüğü her yerde elektrik enerjisi verildiğinde ısıya dönüşen bu sistem sayesinde evler, seralar, bahçeler ve daha birçok alanda etkili oluyor. Her yüzeye uygulanabilen bu yenilikçi çözüm, ekonomik, çevreci ve doğal bir ısınma yöntemi sunuyor. Laminant altında, fayans altında, patlatma taş gibi birçok yüzeye kolayca uygulanabilen ısı dönüştürücü boya, geleceğin enerji ihtiyaçlarına yönelik çözümler arayan herkes için umut verici bir adım olarak dikkat çekiyor.

Doğal gazın olmadığı yerlerde insanların kömürden sıkıldığını ifade eden 33 yaşındaki girişimci Gamze Vural, “İnsanlar kömürden sıkılmıştı. Biz de bu yönde ilerledik. Sistemimiz daha çok doğalgazın olmadığı yüzeylerde ısı boyamızı sürüldüğü yüzeye elektrik enerjisi verdiği zaman ısıya dönüştüren bir boyadır. Yani bununla bağ evleriniz, seralarınız, bahçeleriniz, aklınıza gelen her yerde boyayı sürüp, elektrik vererek ısınma sağlayabiliyorsunuz. Doğal gazlı evlerde de kullanılabiliyor. Mesela doğal gazın ulaşamadığı en son odalar soğuk oluyor, ulaşamadığı derken. Bu boya oralarda son peteğinize takviye amaçlı sürülebilir. Mevcut peteklerimize de bu sistemi uygulayabiliyoruz. Yeni bir petek almanıza gerek yok. En ekonomik ısınma sistemidir diyoruz. Elektrik enerjisiyle ısınma sağlıyor ve düşük watta tüketim sağlıyor. Ekonomiktir, çevrecidir ve doğal kurulumdur. Sadece peteklerde değil laminant altında, fayans altında, patlatma taş gibi birçok yüzeyde olabiliyor” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Muğla Hastanesi Girişinde Kepçe Doğal Gaz Hattını Patlattı
3. Sayfa

Muğla Hastanesi Girişinde Kepçe Doğal Gaz Hattını Patlattı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişinde iş makinesi ile yapılan kanal açma çalışmasında kepçenin doğal gaz hattını patlatması sonrası bölgeye ve hastaneye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Kızılkaya'da Doğalgaz Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor! 2. Etap Başladı!
Bölgesel

Kızılkaya'da Doğalgaz Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor! 2. Etap Başladı!

Kızılkaya'da geçen yıl büyük oranda tamamlanan doğalgaz altyapısı çalışmalarının 2. etabı başladı. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, verdiği sözleri yerine getirerek seçimden hemen sonra hizmetlere hız kesmeden devam ediyor.

Doğalgaz ve Elektrikte Zam Yok! 2024'te 140 Kuyu!
İş Dünyası

Doğalgaz ve Elektrikte Zam Yok! 2024'te 140 Kuyu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da bulunan petrolün 100 bin varile ulaşmasıyla birlikte 3 milyar dolarlık ekonomik büyüklük oluşturacağını söyledi.

Yeşilova'da Doğalgaz Müjdesi! İkinci Etap Boruları Geldi, Çalışmalar Başlıyor
Bölgesel

Yeşilova'da Doğalgaz Müjdesi! İkinci Etap Boruları Geldi, Çalışmalar Başlıyor

Yeşilova'da doğalgaz çalışmaları hız kazanıyor. İkinci etap doğalgaz hattı için borular gelmeye başladı ve bu ay içinde başlayacak çalışmalarla birlikte tüm Yeşilova'da doğalgaz hattı tamamlanmış olacak.

Tefenni'ye Doğalgaz Müjdesi! 2. Etap Çalışmaları Başlıyor
Bölgesel

Tefenni'ye Doğalgaz Müjdesi! 2. Etap Çalışmaları Başlıyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı hediyesi olarak Doğalgaz 2. Etap çalışma haritasını paylaştı. Detaylar haberimizde...

Karamanlı'da doğalgaz çalışmaları hızlı temposuyla ilerliyor!
Yerel Yönetim

Karamanlı'da doğalgaz çalışmaları hızlı temposuyla ilerliyor!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı'da doğalgaz çalışmalarının hızlı tempoyla ilerlediğini söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçede doğalgaz çalışmalarının son durumunu paylaştı.