Antalya / Döşemealtı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mesaisinde vatandaşların nişan, düğün, mevlit ve açılış davetlerine katıldı. Devamı haberimizde

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mesaisinde vatandaşların nişan, düğün, mevlit ve açılış davetlerine katıldı. Katıldığı düğünlerde şahitlik yapan, nikah kıyan Başkan Genç, evliliğe ilk adımı atan çiftlerin de yüzüklerini taktı. Yine katıldığı mevlit törenlerinde vatandaşlarla birlikte dua edip acılarını paylaşan Döşemealtı Belediye Başkanı açılış davetlerinde de kurdele kesip işletmelere “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Özellikle hafta sonlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe sakinlerinin özel ve anlamlı günlerinde yanlarında olmak için yoğun mesai harcadı. Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, parti yöneticileri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte nişan, düğün, mevlit ve açılışlara katılan Turgay Genç, evlenen ve evliliğe ilk adımı atan gençlerin özel günlerine şahitlik edip nikahlarını kıyıp yüzük taktı. Birlikteliklerin çiftlere ve ailelerine mutluluk ve hayır getirmesini dileyen Genç, yine mevlitlerde vatandaşların acısını paylaşıp birlikte dua etti.Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadıDöşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Turgay Genç  Ankara'da  Ziyaretlerde Bulunarak Yapmış Olduğu faaliyetleri anlattı
Yerel Yönetim

Başkan Turgay Genç Ankara'da Ziyaretlerde Bulunarak Yapmış Olduğu faaliyetleri anlattı

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yerel seçimler önce Ankara'da faaliyetlerini anlattı

Antalya Döşemealtı Nar Festivali
Bölgesel

Antalya Döşemealtı Nar Festivali

Gece ünlü sanatçı Ayşe Dinçer’in binlerce kişiye verdiği konserle final yaparken Belediye Başkanı Turgay Genç önümüzdeki günlerde hasatına başlanacak olan Döşemealtı Narının bereketli olmasını diledi.

Bu Yıl 7. Düzenlenen  Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı
Etkinlik

Bu Yıl 7. Düzenlenen Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı

Döşemealtı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen 'Badem Şenlikleri' binlerce vatandaşın katılımıyla karnaval eğlencesi havasında yapıldı. Devamı haberimizde..

Döşemealtı Belediyesi Gaziantep’e çadır kent kuruyor
Yerel Yönetim

Döşemealtı Belediyesi Gaziantep’e çadır kent kuruyor

Döşemealtı Belediyesi Yüzyılın en büyük felaketleri arasında gösterilen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan 7,6 ve 7,7 büyüklüğündeki depremlerinin ardından yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti
Bölgesel

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti

İyi Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı. Meral Akşener, Kürsüden son kez konuştu. İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi.

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı
Bölgesel

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bir restoranda garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson hayatını kaybetti, 1 garson ise yaralandı.