Antalya / Döşemealtı

Döşemealtı'nın pehlivanları kürsüden inmedi

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı katıldığı turnuvalarda aldıkları derecelerle başarıdan başarıya koşuyor. İşte detaylar...

Döşemealtı'nın pehlivanları kürsüden inmedi

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı katıldığı turnuvalarda aldıkları derecelerle başarıdan başarıya koşuyor. Kadrosunda Tarihi Kırkpınar Başpehlivanları Ali Gürbüz, Ali İhsan Batmaz ve Ali Altun gibi başarılı sporcuları barındıran Döşemealtı Belediyesi güreş takımında altyapıda yaklaşık 200 sporcu ter döküyor.

Hem yağlı güreş, hem de salon güreşlerine katılan altyapı pehlivanları Ata Sporunu daha ileri seviyelere taşımak için çalışıyor. Antalya’da düzenlenen Serbest Güreş Küçükler İl Birinciliğine katılan Döşemealtı Belediyesi güreşçileri kategorilerinde 1 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük alarak madalyalarla döndü. Kilolarında Onur Kaya, 1’nci olurken, Mehmet Yiğit Çürük 2’nci, Fahrettin Efe Taş 3’ncü oldu.

Sporcuları tebrik eden Döşemealtı Belediye Başkanı ve Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Turgay Genç, “Ata Sporumuz güreş başta olmak üzere futbol, voleybol, bisiklet, halter ve birçok spor branşında gençlerimiz destekliyoruz. Aldıkları başarılar bizim en büyük gururumuz. Emeği geçen antrenörlerimize, ailelerine, taraftarlarımıza ve bölge halkımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Döşemealtı'nın pehlivanları kürsüden inmediDöşemealtı'nın pehlivanları kürsüden inmediDöşemealtı'nın pehlivanları kürsüden inmediDöşemealtı'nın pehlivanları kürsüden inmedi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında
Spor

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol A Takımı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci hafta mücadelesinde Aydın temsilcisi Zoroğlu İncirliova Belediye Spor’un konuğu olacak. Devamı haberimizde..

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor
Spor

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, 19 Kasım Pazar günü kendi sahasında Didim Belediye Spor takımını konuk edecek. Devamı haberimizde...

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi
Spor

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Keçiborlu Belediye Spor takımını 2-1’lik skorla geçmeyi başardı. Devamı haberimizde..

Antalya Döşemealtı, galibiyetle başladı
Spor

Antalya Döşemealtı, galibiyetle başladı

Kırkgöz Döşemaltı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı Antalya Süper Amatör Futbol Ligi (SAL) Play-off ilk maçında sahasında Kaş Kınık Spor’u konuk etti.

Döşemealtı Gençleri yine kazandı 6-0
Yerel Yönetim

Döşemealtı Gençleri yine kazandı 6-0

Antalya Amatör 18 Yaş ligi 1’nci grupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü genç takımı oynadığı Demre Belediyespor maçını 6-0 kazandı.

11 Yaşındaki Bu azim Türkiye şampiyonu Yaptı
Spor

11 Yaşındaki Bu azim Türkiye şampiyonu Yaptı

Evde babası çalıştırdı Türkiye şampiyonunu oldu işte detaylar ...