Döviz kurları haftanın ilk gününe artışla başladı. Euronun alış ve satış fiyatı 30 lirayı geçti.
30 Ekim Pazartesi günü euronun satışı 29.85 liradan işlem görürken, bugün 30.60 liradan işlem görüyor. Alış fiyatı ise 30.30 liradan işlem görüyor.
Doların satışı ise geçtiğimiz hafta 28.25 liradan işlem görürken, bugün 28.57 liradan işlem görüyor. Alışı ise 28.30 liradan işlem görüyor.
Isparta’da bugün altın fiyatlarında artış gözlemlendi.
Geçtiğimiz hafta 24 ayar gram altın Bin 850 liradan satılırken, bugün Bin 855 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın ise 3 Bin 020 liradan satılırken, bugün 3 Bin 025 liradan satılıyor.
Güncel altın fiyatları şu şekilde; 24 ayar gram altın Bin 855 lira, çeyrek altın 3 Bin 025 lira, yarım altın 6 Bin 050 lira, Tam altın 12 Bin 100 lira, 22 ayar Bilezik gramı Bin 710 lira.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)