Seçim çalışmaları kapsamında Aydın’da çeşitli programlara katılan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 2 günlük ziyaretini değerlendirdi. Aydın programından oldukça mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Uysal, başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut ve diğer ilçelerin belediye başkan adayları kıratın Aydın’dan yeniden şaha kalkacağını söyledi.
Türkiye’deki demokratik geleneğin ve özgür seçmen iradesinin en köklü olduğu ilin Aydın olduğunu ifade eden Gültekin Uysal, 31 Mart seçimlerinde Aydın’dan sürpriz beklediklerini söyledi. Uysal, özellikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut’a olan teveccühün kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.
Türk siyaset tarihinde bazı seçimlerde sandıktan hiç beklenmedik sonuçlar çıktığını ve bu seçimde de aynı sonuçları beklediklerini ifade eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Sahada çok açık görüyoruz. Aydın ve Aydınlılar, özlerindeki demokratlık ruhu ile, mevcut iktidar ve ana muhalefet dışındaki arayışlara cevap olacak seçeneğin tekrar Demokrat Parti olduğuna ilişkin inançlarını ve desteklerini belirtiyorlar. Türkiye, 31 Mart gecesi bir kez daha Aydın’ın özgür demokrat ruhunun adayımız Hüseyin Turgut lehine tecelli edeceğini görecek inşallah. Biz Aydın’da kararlıyız; Aydınlılar da adayımız Hüseyin Turgut’ta kararlı” ifadelerini kullandı.
İlginç ve bir o kadar da dikkat çekici seçim çalışmaları ile gündeme gelen Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut ise projelerinden bahsederken, yerelde CHP’nin, genelde AK Parti’nin seçmen üzerinde politik mobbing uyguladığını ileri sürdü. Seçmene çağrısını yineleyen Turgut, “Aydın mahkum değil, özgürdür. İki seçeneğe geleceğimiz hapsolunamaz. Yerelde 15 yıldır, hükümette 20 yıldır bulunan yöneticilerin karnesi, hizmet sicili ortadadır. Aydınlıları yoran bu iki iktidar ve adaylarını 31 Mart gecesi demokratik yolla halkımız, seçmenimiz gönderecektir. Bir kez daha Aydınlılar geçmişte olduğu gibi geleceğini Demokrat Parti ile şekillendireceğine inanıyoruz” dedi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)