Dr.Can Doğan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Akat Konyaaltı Belediyesi hayat parkı Nikah salonunda gerçekleştirilen nikahla dünya evine girdi.
Antalya'nın tanınmış simalarının da katıldığı nikahta şıklık yarışı vardı. Doğan ve Akat ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 07 Haber olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz
CAN DOĞAN KİMDİR?
1983 yılında Antalya'da dünyaya gelen Dr. Can DOĞAN, tıp eğitimini Ankara Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra mecburi hizmetini Mardin Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapmış ve ardından İstanbul'da özel bir hastanede çocuk hastalıkları servisinde görev almıştır. 2011 yılında memleketi Antalya'ya dönerek çalıştığı sağlık kurumunda Acil Servis Sorumlu Hekimi olarak mesleğine devam etmektedir. Aynı zamanda Hava Ambulans hekimliği yapan Dr. Doğan, TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği'nin Akdeniz Bölge Amiri, Muay Thai Federasyonu Sağlık Kurul Başkan Yardımcısı ve DGN Ambulans ve Özel Sağlık Hizmetleri'nin kurucusudur.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)