Burdur / Bucak

Dream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açılan Dream Garden Kır Düğün Salonu, en özel günlerinizi unutulmaz kılmak için hizmete açıldı. İşte detaylar..

Dream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açılan Dream Garden Kır Düğün Salonu, en özel günlerinizi unutulmaz kılmak için hizmete açıldı.

Dream Garden Kır Düğün Salonunda hangi hizmetler var ?

Özel günlerinizde sizlere birçok hizmet sunan Dream Garden, düğün, nişan, kına, söz, sünnet ve doğum günü gibi etkinliklerinizi sizler için tasarlayıp hazırlıyor. Bunun yanı sıra düğün ve nişanlarınızda gelin ve damat için konseptli Bride odası ile sabahtan akşama kadar arkadaşlarınız ile vakit geçirip fotoğraf çektirebileceğiniz bir ortam sunuyor.

Hayalinizdeki düğün Dream Garden Kır Düğün Salonu'nda

Birden fazla organizasyon konsepti sunan Dream Garden Kır Düğün Salonunda, hayalinizdeki düğünü size sunmak için uygun konsepti sizler için hazırlıyor. Giriş yolundan düğün alanına kadar her şey hayal ettiğiniz gibi olsun istiyorsanız, Dream Garden'a gelerek söylemek.

Tek tek düğün için fotoğrafçı, orkestra (Saz vb. gibi), organizasyoncu gezip aramanıza gerek kalmadan Dream Garden'a gelerek, düğünün başından sonuna her şeyin içerisinde olduğu paketlerden faydalanabilirsiniz. Havanur Kuaför ile de anlaşması bulunmaktadır.

Organizasyon hizmetleriyle her zaman yanınızda olan Dream Garden Kır Düğün Salonu, bu yıla özel ses ışık sistemlerini tüm müşterilerine ücretsiz olarak sunuyor.

Açılışa özel indirimlerle sizlere hizmet veren Dream Garden Kır Düğün Salonu'nda, full paketten faydalanarak, istediğiniz hizmetleri ekleyip çıkarabilme şansınız da bulunuyor.

Düğün Organizasyonunda neler var ?

Beyaz tifany sandalyelerden oluşan masalar

Orkestra ( Saz vb. )

Gelin almadan itibaren fotoğraf video

Bride Odası konsepti

Led Tabelada damat ve gelin ismi

Sis makinesi, sahne ışıkları

Gelin yolu, gelin masa sandalyesi

yaş pasta, kuru pasta, çerez, kola (İstediğiniz ikramlıklar)

gelin araba süsleme

Kuaför hizmeti

Profesyonel organizasyon ekibi

Açılışa özel indirimlerle hizmet veren Dream Garden'da fiyatlar kişi sayısı baz alınarak hesaplanmaktadır.

Nişan organizasyonlarınızda 25 bin TL'den, düğün organizasyonlarınız da ise 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla hayalinizdeki düğünü yapabilirsiniz.

Tel: 0555 865 15 15

Adres: Çamlıca Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Bucak Burdur

Dream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldıDream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldıDream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldıDream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldıDream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldıDream Garden Kır Düğün Salonu Bucak'ta hizmete açıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    BEĞENDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta yeni evlenecek çiftler dikkat! Yusuf Erdoğdu’dan kır düğün salonu sözü
Bölgesel

Bucak'ta yeni evlenecek çiftler dikkat! Yusuf Erdoğdu’dan kır düğün salonu sözü

Bucak'ta yeni evlenecek çiftler dikkat! Yusuf Erdoğdu’dan kır düğün salonu sözü... MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, yeni evlenecek çiftlere destek olmak için kır düğün salonu yapılacağını açıkladı.

Bucak Belediyesi Kır Düğün Salonu uygun fiyatıyla yoğun ilgi görüyor
Yerel Yönetim

Bucak Belediyesi Kır Düğün Salonu uygun fiyatıyla yoğun ilgi görüyor

Bucak Belediyesi'nin Yunus Emre Kır Düğün Salonu, bütçe dostu, konforlu, havadar ve müthiş Bucak manzarasıyla unutulmaz bir düğün deneyimi sunuyor! Yaz sezonu için yer ayırtmaya başlayın!

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor
Bölgesel

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinin hakim tepelerinden biri olan Yunus Emre Tepesi'nde inşaatı süren kır düğün salonu projesini inceledi.

Bucak Yunus Emre Düğün Salonu fiyatı belli oldu
Bölgesel

Bucak Yunus Emre Düğün Salonu fiyatı belli oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye tarafından yapılan Yunus Emre Düğün Salonunun fiyatı, bugün yapılan meclis toplantısında belli oldu. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta Yunus Emre Tepesine kır düğün salonu ve sosyal tesis
Bölgesel

Bucak'ta Yunus Emre Tepesine kır düğün salonu ve sosyal tesis

Bucak Belediyesi tarafından uzun yıllardır atıl bir şekilde duran Yunus Emre Tepesinde toplam 2 bin 500 metrekarelik alanda Kır Düğün Salonu ve sosyal tesis yapılacak.

Burdur'da Trafik Denetiminde 10 Araç Trafikten Men
Bölgesel

Burdur'da Trafik Denetiminde 10 Araç Trafikten Men

Burdur Haber! Burdur'da yapılan alkol ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı denetiminde 10 araç ve sürücüye ceza uygulandı. 1 sürücü belgesi geri alınırken, 4 araç trafikten men edildi. Detaylar için tıklayın!